- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
zooley
csendes tag
válasz
viharhozo #684 üzenetére
Nos vettem anno egy asus p4c800 deluxe alaplapot toluk, ami ment kb 2 hetig. Egyszeruen feladta a szolgalatot. Visszavittem az alaplapot, atvettek bevizsgalasra. Eltelt 3 nap, visszamentem es kozoltek hogy nem tudjak cserelni, mert nem hasznaltam rendeltetesszeruen, valoszinu rossz a tapegysegem vagy processzorom. Chieftec DT350-es tapom van, 2.8-as northwood magos procim, mondtam hogy kizart. Nagy vitak alakultak ki, miutan nagy nehezen azt mondtak hogy kicserelik, de varni kell ra 1,5 hetet. Oke, kivartam persze a gepemet nem tudtam hasznalni szoval nem orultem nagyon. Eltelt a masfel het, alaplap meg sehol. Kozoltek hogy nem kaptak meg arut, vartam meg 1 napot meg mindig nincs. Na itt lett elegem beloluk, addig balheztam hogy a vegen visszakaptam a penzem (nagy nehezen!) es elmentem mashova vettem egy abit ic7-es alaplapot ami tokeletesen mukodik. Szoval megfogadtam hogy naluk tobbet soha semmit!!
Mar az gyanus volt, hogy a szamlan es az alaplapon nem szerepelt sorozatszam. Szerintem lopott volt a cucc, de mar mindegy, a lenyeg hogy tul vagyok rajta. -
-
-
Sultan
tag
válasz
viharhozo #430 üzenetére
Hát azért ha teszel mellé 1 GB- ramot és egy 3 GHz-es procit akkor full efektben viszi akadozás nélkül!!
De ha igazad is van ez csak 1 játék!!
Ha jól tudom a HL2-őt 9800XT-re optimalizálták, a Doom3 is, meg a Stalkert is!!
9800XT-hez azért adták a HL2 kupont!! A Doom Nv-s játék, meg a Stalker is!!
Nemsokára megjelennek a játékok, és nemhiszem hogy újrafogják írni ahoz hogy x800 kompatibilis legyen!! Természetesen fog rajta futni, de majd már tapasz után fogja használni az x800-ast!
És ha megnézzük hogy ezek a játékok is hány évig készültek ezért tuti hogy nek kell parázniuk az 9800 PRO/XT tulajoknak!! -
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #427 üzenetére
Nyilvanvalo hogy rendelesre hoznak mindenhol (egyenlore).
Ha megnezed pl a Sapphire termekeket, eleg sok nagyker. forgalmazza. Ha a Juventus team nem szallit x800 kartyakat, akkor minden bizonnyal egy masik nagyker. tudja, ezert gondoltam hogy a ready-amp-euc 1 helyrol szerzi. -
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #416 üzenetére
Hat szerintem meg TE nem latsz a dolgok melyebe!
Ugyanis EN ismerem azt a nagykert, aki HIS termekeket forgalmaz es NEM A Juventus team!! (tehat nem csak a juventus forgalmaz) Ugyanis a jelenlegi HIS kartyam is onnan szarmazik! Hiaba nezel meg egy nemet webes arlistat, nem tudhatod hogy ott milyen haszonkulcsal dolgoznak, ezert ne is viszonyits. -
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #413 üzenetére
Hat az eucnak annyi koze van a HIS-hez, hogy a hivatalos magyarorszagi forgalmazotol szerzik be a kartyakat. Az x800 kartyak arai realisak, ellenben a ready-nel. Ha jovohet kedden is 65e lesz a kartya akkor veszek neked 2-ot is.
Nem ertem meg azokat, akik nem tudjak felfogni hogy egy 100e ft erteku kartyat meg kell rendelni. Ha a bolt berendeli, 2 het mulva lemegy az ara, akkor bebukjak.
Amugy a ready is attol a cegtol rendeli a kartyat, mivel mas nem foglalkozik HIS-el. Az eucnal is eloszor kevesebb volt az ara, mert a forgalmazo rossz arat kozolt, ugyhogy tobb mint valoszinu hogy ez van a readynel is, de ok meg nem tudjak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
viharhozo #322 üzenetére
ez a keddi hatarido nekem is fura volt elsore, de hat ha ezt igy szeretik hat AMEN...Amugy az oreglanyon kivul bokazott ott a multkor egy megmondoember is es nem mondott tok zoldsegeket mikor pl hutesrol errol arrol eldiskuraltam vele..
Viszont a mondott hataridore meghozzak es az arakat (4.hete figyelem a rendelesi listajukat) altalaban lefele modositjak.
ha lopott..akkor nagyon ugyesen csinaljak, de aszla valodi + a kartya is(amit nekem hoztak 9800pro), meg annak teljesitmenye is .
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest