- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
tessék itt van sapphire 49.900-ért
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Nem tudom milyen videokártyád van?! De én a 9800pro-mat nem fogom 10-20 fps miatt lecserélni! Szvsz tök mind1, hogy 50nel vagy 60nal megy!
Ha meg majd egyszer váltok akkor sem sima x800at fogok venni, hanem x800xt, hogy miért mert azt éri meg venni a teljesíménye miatt és az előrelépés lesz a 9800pro-hzo képest! -
J.J. András
őstag
így már jobb.....
köszi szépen..... és linkelve a lustáknak meg itt : Bővebben: link -
viharhozo
addikt
Az Ampban ugyanugy rendelesre hoznak, szerencsetlen.
#420: His kerdes. Bővebben: link Ok ezt allitjak.
Ettol fuggetlenul, mashonnan is beszerezhetok a cuccok, az Aqua is eleg necces ilyen szempontbol, legalabbis nem sok kiskerre jellemzo, h garis problema utan felafaval es szla nelkul csereljenek vmit. Nyilvan alternativ forrasbol megkerulheto a magyar nagyker, csak ennek is megvannak a maga hatulutoi. -
viharhozo
addikt
Ha vmihez ennyire nem ertesz, legy szives, mashol folytasd a tevkenyseged.
A HIS kizarolagos disztributora a Juventus-Team es naluk nincs kartya. Innentol kezdve engem roppantmod erdekelne, h az Amp hogyan kapja ezt a magyar disztributortol. A dolog masik fele pedig az, h a netto 90 ugyanugy tokeletesen irrealis, mint a netto 68. Ezt minimalis olvasni tudassal magad is kideritheted, de ha nem, akkor kenytelen vagyok en kozolni.
A megoldas: az Amp es a Ready nem a magyar disztributortol szerzi a kartyat, meg akkor sem, ha te ezt keptelen vagy felfogni, hiaba irtam le ebben a topikban legalabb 5 alkalommal.
Osszehasonlitaskeppen: a HIS X800Pro ICeq nemet brutto ara 480 euro es nem kaphato. Ez netto 414 euro, azaz kb 105500 Ft. Nyilvan az Amp az haver a His-szel es nekik olcsobban hozzak, amugyis a fo piacuk Magyarorszag, itt adtak el a legtobb kartyat eddig.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Ezt nem ertem. Mi koze a Readynek az euc.hu-hoz? Egyaltalan mi az az euc.hu? Es kit erdekel? Semmi koze a HIS-hez, nem hivatalos importor. Ennyibe kerul nala, es kesz.
A Ready ara majd kedden kiderul, addig remek vitakat foytathatunk pusztan elmeleti alapon. Az AMP-nel egyebkent ugyanugy rendelni kellett eloleggel, kartyajuk, a jelek szerint, nekik sincs. -
Sultan
tag
Jó az árba neked lehet igazad!
De a ''simában'' NEM!
Bővebben: link
Ha megnézed az elnevezéseket akkor láthatod hogy a HIS Excalibur X800 Pro IceQ II 256MB az EXTRA hűtésű a ''SIMA'' pedig HIS Excalibur X800 Pro 256MB
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest