- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Overlocker #642 üzenetére
Nem. Kell hw mod, ezután csak azért flashelte a bios-t, hogy xt-nek látszódjon a kártya.
-
GaS-
aktív tag
válasz
Overlocker #642 üzenetére
hat azt nemtudom hogy csinalta, kerdezz ra
-
viharhozo
addikt
válasz
Overlocker #528 üzenetére
Sztem eleg vilagosan leirtak, h ehhez hardveres beavatkozas szukseges, hasonloan a Thorton->Barton atalakitashoz. Szoftveres mod nem mukodik, az Atinal se hulyek, ha vmi tul jora sikerul, azt megszuntetik.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Overlocker #528 üzenetére
Mivel lehet ezt megnézni?
-
F-ECT$
titán
válasz
Overlocker #389 üzenetére
Én vissza, de még nem rendeltem meg.
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #384 üzenetére
Lent az apám garázsában nyomatom, 10db/nap! Feket nyákra pattintom felfelé sorba az alkatrészeket! A nyersanyag az, khm egyebet nem tudok, most maga engem felvesz...kérem kapcsolja ki!
Én már várom hogy leüljön már ez a x800 téma, mert felfújni ennyire szerintem felesleges! Akinek 9800pro vagy xt kártyája van az sokáig el lesz még vele! -
gege71.hu
addikt
válasz
Overlocker #321 üzenetére
Pusztan csak azt irtam, hogy nekem a 9800pro (his excalibur iceq) idoben megerkezett a ready-tol, es alapon huzas nelkul, bar egyelore meg csak
egy 1,6@2,4-es p4-es rdramos konfigban, de jol teljesit.
3dmark 2003: 5788 alapon 1024x768-ban.
Az info csak azt az ugyet szolgalta (volna), hogy maga a ready teljesiti a rendelest idoben, szamlaval, garival.
Az x800 eseteben valoban elhetunk ugyan a gyanuperrel, hogy nem erkezik be, nem is lesz, dragabb lesz stb, de az nem hiszem, hogy a bolton fog mulni.
Arra mondjuk (meg ha le is elolegzi az ember) van visszafizetesi gar pl ha a rendelest kovetoen dragul az ar, hogy visszalepjen es az eloleget is visszakapja.
...Rovidve zarva max nem jon meg a kartya es az elolegunk feleslegesen pihentetjuk 8-10 napig, vagy elsok kozt lehetunk hazankban x800 tulajok. Utobbi szerencsesek a tamaskodo tipusuakbol biztos nem lesznek. Azok kivarjak a tuti kezzelfoghato infot..de ez is ertheto..ez is egy szempont..
Na jol kiokoskodtam most itt mágám kíremálássán
Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest