Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Overlocker #642 üzenetére
Nem. Kell hw mod, ezután csak azért flashelte a bios-t, hogy xt-nek látszódjon a kártya.
-
GaS-
aktív tag
válasz
Overlocker #642 üzenetére
hat azt nemtudom hogy csinalta, kerdezz ra
-
viharhozo
addikt
válasz
Overlocker #528 üzenetére
Sztem eleg vilagosan leirtak, h ehhez hardveres beavatkozas szukseges, hasonloan a Thorton->Barton atalakitashoz. Szoftveres mod nem mukodik, az Atinal se hulyek, ha vmi tul jora sikerul, azt megszuntetik.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Overlocker #528 üzenetére
Mivel lehet ezt megnézni?
-
F-ECT$
titán
válasz
Overlocker #389 üzenetére
Én vissza, de még nem rendeltem meg.
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #384 üzenetére
Lent az apám garázsában nyomatom, 10db/nap! Feket nyákra pattintom felfelé sorba az alkatrészeket! A nyersanyag az, khm egyebet nem tudok, most maga engem felvesz...kérem kapcsolja ki!
Én már várom hogy leüljön már ez a x800 téma, mert felfújni ennyire szerintem felesleges! Akinek 9800pro vagy xt kártyája van az sokáig el lesz még vele! -
gege71.hu
addikt
válasz
Overlocker #321 üzenetére
Pusztan csak azt irtam, hogy nekem a 9800pro (his excalibur iceq) idoben megerkezett a ready-tol, es alapon huzas nelkul, bar egyelore meg csak
egy 1,6@2,4-es p4-es rdramos konfigban, de jol teljesit.
3dmark 2003: 5788 alapon 1024x768-ban.
Az info csak azt az ugyet szolgalta (volna), hogy maga a ready teljesiti a rendelest idoben, szamlaval, garival.
Az x800 eseteben valoban elhetunk ugyan a gyanuperrel, hogy nem erkezik be, nem is lesz, dragabb lesz stb, de az nem hiszem, hogy a bolton fog mulni.
Arra mondjuk (meg ha le is elolegzi az ember) van visszafizetesi gar pl ha a rendelest kovetoen dragul az ar, hogy visszalepjen es az eloleget is visszakapja.
...Rovidve zarva max nem jon meg a kartya es az elolegunk feleslegesen pihentetjuk 8-10 napig, vagy elsok kozt lehetunk hazankban x800 tulajok. Utobbi szerencsesek a tamaskodo tipusuakbol biztos nem lesznek. Azok kivarjak a tuti kezzelfoghato infot..de ez is ertheto..ez is egy szempont..
Na jol kiokoskodtam most itt mágám kíremálássán
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest