- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
viharhozo #322 üzenetére
ez a keddi hatarido nekem is fura volt elsore, de hat ha ezt igy szeretik hat AMEN...Amugy az oreglanyon kivul bokazott ott a multkor egy megmondoember is es nem mondott tok zoldsegeket mikor pl hutesrol errol arrol eldiskuraltam vele..
Viszont a mondott hataridore meghozzak es az arakat (4.hete figyelem a rendelesi listajukat) altalaban lefele modositjak.
ha lopott..akkor nagyon ugyesen csinaljak, de aszla valodi + a kartya is(amit nekem hoztak 9800pro), meg annak teljesitmenye is .
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
Overlocker #321 üzenetére
Pusztan csak azt irtam, hogy nekem a 9800pro (his excalibur iceq) idoben megerkezett a ready-tol, es alapon huzas nelkul, bar egyelore meg csak
egy 1,6@2,4-es p4-es rdramos konfigban, de jol teljesit.
3dmark 2003: 5788 alapon 1024x768-ban.
Az info csak azt az ugyet szolgalta (volna), hogy maga a ready teljesiti a rendelest idoben, szamlaval, garival.
Az x800 eseteben valoban elhetunk ugyan a gyanuperrel, hogy nem erkezik be, nem is lesz, dragabb lesz stb, de az nem hiszem, hogy a bolton fog mulni.
Arra mondjuk (meg ha le is elolegzi az ember) van visszafizetesi gar pl ha a rendelest kovetoen dragul az ar, hogy visszalepjen es az eloleget is visszakapja.
...Rovidve zarva max nem jon meg a kartya es az elolegunk feleslegesen pihentetjuk 8-10 napig, vagy elsok kozt lehetunk hazankban x800 tulajok. Utobbi szerencsesek a tamaskodo tipusuakbol biztos nem lesznek. Azok kivarjak a tuti kezzelfoghato infot..de ez is ertheto..ez is egy szempont..
Na jol kiokoskodtam most itt mágám kíremálássán -
gege71.hu
addikt
Ajanlom figyelmetekbe, de mar sztem volt vhol a post-ok kozt, de rohadt sok hozzaszolas van itt, nem talaltam.
Tehat:
Bővebben: link
Excal. ATI Rad. X800 PRO 256MB ICQ-II 68.500,-
en a mult heten kaptam meg a 9800pro-mat ugyanebbol a tipusbol.
Annyi, hogy keddig kell leadni a rendelest a boltban es kb 8-10 nap mulva megjon a cucc.
Rendes garancias szamlas ugy, a boltban korrektek.
Ja le kell elolegezni asszem25 vagy 30%-ot.
A kartya rendben hasit, szep, csiricsare dobozos, cds, kutyaf***os.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest