Aktív témák
-
GaS-
aktív tag
Most nagyon vacilalok azon, hogy normal hutesu kartyat vegyek-e, mert meg van 2 szabad x800pro.
A kerdes az hogy zalman vagy iceq2 ? Ha zalman, akkor kicsit tobb lesz, viszont meg ma is megvehetem a karit, ellenben az iceq2 kitudja mikor lesz.. -
GaS-
aktív tag
most hivtak eucbol, hogy van X800Pro, 98150-ert!!
sajnos az iceq-II -es egyenlore nincs, ugyhogy arra meg varhatok -
GaS-
aktív tag
-
GaS-
aktív tag
en mar nem bizok meg bennuk tobb dolgot is rendeltem soha nem erkezett meg. Raktaron nem is tartanak semmit, szoval ha most megrendelem akkor talan 1 honap mulva meg is kapom a cuccot.
Az a par ezer forint nem is szamit, ha megkapom a kartyat a heten vagy jovoheten max. Allitolag eucban rendeltek nagy mennyisegben, ugyhogy meg rendelni sem kell. -
GaS-
aktív tag
válasz
J.J. András #659 üzenetére
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/3/y/5364.html
itt le van irva reszletesen hogy kell
[Szerkesztve] -
GaS-
aktív tag
válasz
Overlocker #642 üzenetére
hat azt nemtudom hogy csinalta, kerdezz ra
-
GaS-
aktív tag
van mar valakinek x800pro ? eucban azt mondtak hogy mar 2 volt naluk, de az iceq2-es meg nem.
-
GaS-
aktív tag
Na de szerintem nem ezen kell vitazni hogy melyik nagyker tud/nemtud, hanem hogy mikor lesz mar valakinek a gepeben. Ha valaki felafaval, szamla nelkul vasarol, az viszont szamoljon azzal hogy nincs garanciaja. Ellenkezo esetben teljesen mindegy honnan szarmazik a termek, mivel a kisker.-nek kell adnia minimum 1 ev gar.-t.
-
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #427 üzenetére
Nyilvanvalo hogy rendelesre hoznak mindenhol (egyenlore).
Ha megnezed pl a Sapphire termekeket, eleg sok nagyker. forgalmazza. Ha a Juventus team nem szallit x800 kartyakat, akkor minden bizonnyal egy masik nagyker. tudja, ezert gondoltam hogy a ready-amp-euc 1 helyrol szerzi. -
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #416 üzenetére
Hat szerintem meg TE nem latsz a dolgok melyebe!
Ugyanis EN ismerem azt a nagykert, aki HIS termekeket forgalmaz es NEM A Juventus team!! (tehat nem csak a juventus forgalmaz) Ugyanis a jelenlegi HIS kartyam is onnan szarmazik! Hiaba nezel meg egy nemet webes arlistat, nem tudhatod hogy ott milyen haszonkulcsal dolgoznak, ezert ne is viszonyits. -
GaS-
aktív tag
válasz
viharhozo #413 üzenetére
Hat az eucnak annyi koze van a HIS-hez, hogy a hivatalos magyarorszagi forgalmazotol szerzik be a kartyakat. Az x800 kartyak arai realisak, ellenben a ready-nel. Ha jovohet kedden is 65e lesz a kartya akkor veszek neked 2-ot is.
Nem ertem meg azokat, akik nem tudjak felfogni hogy egy 100e ft erteku kartyat meg kell rendelni. Ha a bolt berendeli, 2 het mulva lemegy az ara, akkor bebukjak.
Amugy a ready is attol a cegtol rendeli a kartyat, mivel mas nem foglalkozik HIS-el. Az eucnal is eloszor kevesebb volt az ara, mert a forgalmazo rossz arat kozolt, ugyhogy tobb mint valoszinu hogy ez van a readynel is, de ok meg nem tudjak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GaS-
aktív tag
fogjatok mar fel, hogy a ready rossz arat mondott!!! mit kell ezen ragodni?
netto 83.9 es 79 (iceqII es sima) a rendes ara, ez 1000% ! Ha nem hiszitek jarjatok utana www.euc.hu -
GaS-
aktív tag
en utanajartam, iceQ-II hutovel netto 83.990, a sima meg 79.036 Ft. kedden adom le a rendelest, jovohet szerdan meg is kapom a kartyat
(jah es az euc -tol)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest