- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Aktív témák
-
Sultan
tag
Sziasztok most nézem a ready.hu-t ez a Excal. ATI Rad. X800 PRO 256 MB 78.200 HUF -ért ez a nettó ára??? Ha nem akkor ha holnap megrendelem mikor kapom meg??
-
Sultan
tag
válasz
viharhozo #430 üzenetére
Hát azért ha teszel mellé 1 GB- ramot és egy 3 GHz-es procit akkor full efektben viszi akadozás nélkül!!
De ha igazad is van ez csak 1 játék!!
Ha jól tudom a HL2-őt 9800XT-re optimalizálták, a Doom3 is, meg a Stalkert is!!
9800XT-hez azért adták a HL2 kupont!! A Doom Nv-s játék, meg a Stalker is!!
Nemsokára megjelennek a játékok, és nemhiszem hogy újrafogják írni ahoz hogy x800 kompatibilis legyen!! Természetesen fog rajta futni, de majd már tapasz után fogja használni az x800-ast!
És ha megnézzük hogy ezek a játékok is hány évig készültek ezért tuti hogy nek kell parázniuk az 9800 PRO/XT tulajoknak!! -
Sultan
tag
Hát én mostanában akartam venni egy ASUS 9800XT 90-ért, mostmár tuti hogy várok 1 hónapot mire minden letisztúl!! Aztán veszek egy X800-at!!
De szerintem még legalább 1,5 évig még jó lesz a 9800PRO, XT páros!! Hisz most sincs olyan játék ami kihasználná a kártya 100%-át!! Megkockásztatom még talán jó ha a 80%-át használják ki!! -
Sultan
tag
Jó az árba neked lehet igazad!
De a ''simában'' NEM!
Bővebben: link
Ha megnézed az elnevezéseket akkor láthatod hogy a HIS Excalibur X800 Pro IceQ II 256MB az EXTRA hűtésű a ''SIMA'' pedig HIS Excalibur X800 Pro 256MB -
Sultan
tag
Na így néz ki az a bizonyos 68500 HUF-os kártya!!
De nekem a ''sima'' jobban tetszik!! (Meg nem foglal még 1 slotnyi helyet a gépemben!!
[Szerkesztve] -
Sultan
tag
Sziasztok!
Szerintetek mikor fog a mezei számítógép boltokba érkezni a kártya, és mennyiért
Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest