- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Sultan
tag
Sziasztok most nézem a ready.hu-t ez a Excal. ATI Rad. X800 PRO 256 MB 78.200 HUF -ért ez a nettó ára??? Ha nem akkor ha holnap megrendelem mikor kapom meg??
-
Sultan
tag
válasz
viharhozo #430 üzenetére
Hát azért ha teszel mellé 1 GB- ramot és egy 3 GHz-es procit akkor full efektben viszi akadozás nélkül!!
De ha igazad is van ez csak 1 játék!!
Ha jól tudom a HL2-őt 9800XT-re optimalizálták, a Doom3 is, meg a Stalkert is!!
9800XT-hez azért adták a HL2 kupont!! A Doom Nv-s játék, meg a Stalker is!!
Nemsokára megjelennek a játékok, és nemhiszem hogy újrafogják írni ahoz hogy x800 kompatibilis legyen!! Természetesen fog rajta futni, de majd már tapasz után fogja használni az x800-ast!
És ha megnézzük hogy ezek a játékok is hány évig készültek ezért tuti hogy nek kell parázniuk az 9800 PRO/XT tulajoknak!! -
Sultan
tag
Hát én mostanában akartam venni egy ASUS 9800XT 90-ért, mostmár tuti hogy várok 1 hónapot mire minden letisztúl!! Aztán veszek egy X800-at!!
De szerintem még legalább 1,5 évig még jó lesz a 9800PRO, XT páros!! Hisz most sincs olyan játék ami kihasználná a kártya 100%-át!! Megkockásztatom még talán jó ha a 80%-át használják ki!! -
Sultan
tag
Jó az árba neked lehet igazad!
De a ''simában'' NEM!
Bővebben: link
Ha megnézed az elnevezéseket akkor láthatod hogy a HIS Excalibur X800 Pro IceQ II 256MB az EXTRA hűtésű a ''SIMA'' pedig HIS Excalibur X800 Pro 256MB -
Sultan
tag
Na így néz ki az a bizonyos 68500 HUF-os kártya!!
De nekem a ''sima'' jobban tetszik!! (Meg nem foglal még 1 slotnyi helyet a gépemben!!
[Szerkesztve] -
Sultan
tag
Sziasztok!
Szerintetek mikor fog a mezei számítógép boltokba érkezni a kártya, és mennyiért
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest