Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
sancisunci83
üzenetére
Ugyanilyen procim van nekem is, csak az alap 2400MHz helyett 2640-en járatom, de még így sem hajtja ki teljesen az X1950Pro-t sajnos. Ennek ellenére tuti, hogy érezni fogsz gyorsulást, mert ez a kari legalább 2x olyan erős, mint egy 7600GT.
-
sancisunci83
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha a 7600 "GT"-et lecserélem egy x1950pro-ra akkor elég lesz hozzá a gépem többi része? -
STC Speed
őstag
Üdv all!
Egy gyors választ szeretnék melyik catalystot szedjem le? 7.6-tól kezdve??
Ami biztos jól fut -
NovaBlue
aktív tag
HY
Sztetek mennyit dobna az összteljesitméyne ha vennék a 3200+ om hejett egy X2 3800+ os procit (S939)
-
Dr.Én
veterán
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
Hali
Anno nekem is noname tápom volt(codegány), aztán cseréltem egy Chieftec 400W-os tápra, ezzel már biztossab a gépem élet tartalma.
Chieftec,FSP ezek már jobb tápok mit a noname tápok. -
MaTTeS
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
az jó énis gondolkoztam ilyenen de maximum innen nekem procicsere lesz alaplappal c2d -re mert ez a 830as pentium d kegyetlenül zabál áramot és rohadtul termeli a hőt...hiába mongyák hogy milyen hüvös a c2d ha eztis levenném 2ghz ig ezis hüvös lenne
bár ott jobb az architektura -
MaTTeS
senior tag
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
ezzel ne nagyon játsz, nekemis a héten szállt el a noname 550w os tápom inkább vettem helyette egy jó 450es chieftec et inkább menny biztosra
mégha több pénzbe is kerül -
X Factor
addikt
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
Inkább azon reménykedj h. a gépednke nem lesz semmi baja, nem értem az mber kaid elég sok pénz a gépért és utána felelőtlenül 3k-s táppal hajtja.
-
kriszkrosz78
csendes tag
Vazze! Megvettem az új kártyát, egy órácskát ment vele a gép és a 350W-os no name tápnak annyi. Hála a jó Istennek, hogy csak a táp szállt el, úgy néz ki minden más működik rendesen. Most ideiglenesen egy ugyancsak no name 400W-os került bele. Remélem továb húzza mint az előző.

-
ftc
nagyúr
Akit érdekelne van egy Sapphire X1950GT special editionom eladó... 26K
Túl sok lett nekem s közben fényképeő projekt is indult -
GyL
csendes tag
válasz
Vis Major
üzenetére
Diablonak igaza van!
A dobozon rajta van, hogy a bonus CD mit tartalmaz, persze ha jár hozzá. ... ugyanis az egy külön lemez, legalább is úgy tudom.
Illetve, az én kártyámhoz + volt egy kód is amivel ha regisztrálok a http:/gamersportal.hisdigital.com on 1 játék ingyenes a választékból bizonyos feltételek mellett.
-
diablo1984
veterán
-
Vis Major
tag
His 1950 prom van. ehhez állítólag jár egy ingyen játék, (dungeon siege?)
Csak a telepítő cd-t találtam a dobozban. Hogyan lehet hozzá jutni ehhez a játékhoz?
Valahol regisztrálni kell?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Könnyű azt mondani!
-
diablo1984
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jaja, mert az már elavult konfig! azért piríthat egy PIV-es gép(478-as tokkal) 3600-on, de akkor is elavult lehet! kell az x2 vagy a c2d procos, egy mag már lassan szűk keresztmetszet főleg egy pár évvel ezelőtti technológiábol....

-
R4v3n319
csendes tag
Üdv
Most van a gépemben egy 3.0@3.6 ghz prescott magos proci, ( p4c800,1gb ram, msi x1950pro 256 agp!!!) mindenhol azt olvasom hogy a procim nem tudja kihajtani a vga-t. Nézegetek egy 3.2 extreme edition-t, gondolom ez tanal kitudja hajtani ennek 2 mb-s az L2-je, a masiknak csak 1 mb-s
Vélemények? -
Tigi
őstag
Na hali.
Tegnap beraktuk a tesóm gépébe az Asus-t, viszont le kellett mondania az egyik ide csatiról mert gyönyörűen rálóg a kari mivel ez egy integrált vidkaris Asus lap.
Na mind1 odadtam neki a ATA/SATA átalakítómat és így csak az LG olvasója nem csatlakozik a géphez.
Arra volt csak időm, hogy az Airborne-t feltegyem neki aztán mindent feltoltam csutkára a játékban és akadásmentesen fut pedig csak 1 giga ram van egyenlőre a gépben.Ja és a 7.4-es Catalyst-ot tettem fel.
Eddig nagyon megvagyok elégedve a karival.

-
MaTTeS
senior tag
juhi kérdésére nekem egy 3ghz-s pentium d és néha igen csunyán beszaggat amikor harc van 19-20fps... (1280*1024 minden maxra huzva) de egyébként maga a játék szép
-
juhi07
senior tag
HY
ma kipróbáltam a Call of duty 4 demot.
Inditás elött beálitom hogy 1440 x 900 mondhatonan hight grafikán van.Na igen elinditom a játékot kezdésként a fraps 64 fps el indul (Nevetek magamban
Na de amikor harc ba indulok akkor piszkosul ingadozik az FPs szám 65 röl leesik gyakran 15 fps re is
Csak nyugtassatok meg hogy nem a kártya a hibás hanem a BABY procim a lúdas.
-
banderasz77
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Csak nekem?

-
Ejj, X1950-val az UT3 röccenésmentesen fut (persze minden full maxon, és 1280x1024-ben).
És még nagyon szép is.
-
MyStiQ
csendes tag
Bár még meg sincs az 512-es Sapphire kártyám, máris tartok tőle...
Remélem, hogy nem lesz semmi rendellenesség, de ha mégis, akkor milyen hűtőt érdemes rá venni?
Hány fok még az, ami normális? 
-
emtyyy
tag
Köszi a választ!

kipróbálom egy régebbi driverrel!
-
válasz
Mobildeck
üzenetére
Ne aggódj, 69 fok nem sok, sőt ez több szokott lenni. Az ICEQ-ban megbízhatsz.
A vsync bekapcsolása izlás dolga, nem tesz tönkre semmit.
Ha be van kapcsolva, megszűnik az a "hiba", hogy a kép időnként látszólag szétcsúszik. Viszont így leeshet némileg az FPS (általában elhanyagolható mértékben), és ne, lehet több FPS-ed, mint amekkora az éppen beállított frissítési frekvencia. -
BlackRaven0
csendes tag
válasz
BlackRaven0
üzenetére
senki?

-
juhi07
senior tag
Hogy kell felrakni egy uj catalistot a régi után?
A CClener ben mit kell letötölni és mit nem?
Az amd oldalon van olyan hogy x64 és x86 ezeközül melyiket kell letölteni?
(Nem vagyok egy szoftver mágus) -
Mobildeck
tag
sziasztok
most vettem meg a his radeon x1950pro 512es turbo iceq3as pcie-s karimat,(húde hosszú neve van
) és az lenne a kérdésem, hogy mennyire kelll elrettennem a magas vrm hőmérséklettől? tudom h az a legforrób része a kariknak, meghogy 100fokig is szoktak menni, de azért féltem a karit. egy 5perc sega rally revozás után felkúszott 69 fokig, amikoris eléggé megijedtem..
nem szeretnék mindenféle hűtőt vásárolni, mert elméletileg az iceq3as a legjobb... a másik kérdés, meg hogy ugye van ez a vsync. régebben azt hallottam h nem szabad bekapcsolni mert tönkreteszi a videókarit.. (akkor amúgy jó hogy van ilyen, de nem érdekes..). nem tudom h azt érdemesebb e kikapcsolni vagy maradhat bekapcsolva is? -
-
Dr.Én
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem csodálom hogy sajnálod, nagyon jó kis videokari

-
juhi07
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Meghalt az x1950pro.!!!
De hogyan ? Agyon tuningoltad? -
Dr.Én
veterán
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
Nekem is GT van és PRO órajelekn használom(600/1400Mhz)
-
banderasz77
addikt
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
1 percet se bándd, simán megy pro órajelen!!!
-
kriszkrosz78
csendes tag
Két órával ezelőtt sikeresen vásároltam egy Radeon X1950GT 512 Mb-os VGA kártyát. Pro-t akartam, de ez lett belőle... ez volt raktáron, meg hát 7 ezerrel olcsóbban adták. Na mind1 a DX10-es kártyák igazi kibontakozásáig, ami kb.1 év nagyon is megfelel nekem. Pár játékot már teszteltem is. Geforce 7300 GS után azt sem tudtam hova kapkodjam a fejem.

-
juhi07
senior tag
Hy
Én a gyári Catalaystot használom ami a vga mellé adtak, szerintettek megérné lecserélni egy 7.3 ra vagy nem? -
BlackRaven0
csendes tag
hali!
hl2ep2 főmenüje mennyi fps-t nyom egy x1950pro-val? 1280*1024 minden max/on (kivéve vsync) 4xAA/16xAF-fel
előre is kösz

-
Dr.Én
veterán
válasz
kriszkrosz78
üzenetére
Hali
proci tuningÉn is innen sajátitottam el ezen müveletett.
Sajna azt tudom ezen procirol hogy nagyon tud melegedni, kezdetben én is gyári hütövel hütöttem aztán váltottam egy CM HYPER TX-re, ezzel biztosabb a hütése -
kriszkrosz78
csendes tag
-
Tigi
őstag
Ja és az említett PCIE Asus karihoz milyen Catalyst-ot ajánlotok mert látom, hogy nem mindegy.
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés van egy X1950 pro vga-ám elmegy ez egy 350 tápal?
-
MaTTeS
senior tag
srácok, lenne egy kérdésem igaz hogy csak félig tartozik ide
elszállt a tápom egy pukkanás és büdös kiséretében az ok 12k volt az új de hát nem volt rá gari így nincs mit tenni.
Beraktam gépbe, a gép normálisan elindul, de a kép nem jön pedig minden üzemel egyedül 1 tippem van hogy az alaplap halt meg még mellé mert a proci ventije igy másodpercenként 500-1000 fordulatot ésik és gyorsul vissza mintha azt mondaná hogy "error"
nem pittyeg mellé az alaplap mikor bekapcsolom... de szerintetek ha nincs égett szaga a vga nak (MSI X1950pro 256Mb PCI-E 1,5 hónapos) akkor ugye nem sült meg? mert No Signalt ír a monitorom mind a 2ő...
másik lapba meg nemtom belerakni mert pci-e 16* osat nem illik agp 2* esbe belerakni
ma viszem el a gépet csak nyugtassatok meg hogy a vga ép

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Remélem, hogy nem lesz semmi rendellenesség, de ha mégis, akkor milyen hűtőt érdemes rá venni?
Hány fok még az, ami normális?