Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parlagfű
tag
HAli.Egy MSI X1950 pro, 256mb milyen szintü Nvidia-s kártyának felel meg?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
d@minator
üzenetére
Lesz új DX verzió, elvileg az SP1-gyel jön a Vistához.
Állítólag szoftveresen megoldják azt az 1-2 új funkciót, hogy kezeljék ezek a kártyák is (8800GTS is ebben a cipőben jár).
Szerintem elég jó a teljesítménye, s jövőre nem is lesz vele gondod. Ráadásul, ha megnézed, hogy még mindig az első igazi DX10-es játékra várunk, akkor hol van még az első igazi DX10.1?
-
d@minator
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Meggyőző. Szerinted a 2008-as játékokhoz elég lesz? Mert így már jövőre nem vennék másik VGA-t.
Pletyka szinten hallottam, hogy lesz DirectX10-ből valami új verizó. Ez igaz? És ha igaz akkor a 2900Pro hasznavehetetlen lesz? -
TomBoy1986
veterán
Az X2-esek árai már nem nagyon fognak zuhanni az alsó régióban (20K alatt).
Felette pedig jövő januárig biztos nem esnek már lejjebb, mert akkor jelennek meg az új AMD-s CPU-k.A változatokat tekintve a BE-t kell elkerülni, mert bár 65nm-es, azonban mégsem tuningolható annyira, mint a normál Bribane.
Windsorból pedig csak 2x1MB cache-est érdemes venni.
-
d@minator
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Szrinted miért nem éri meg 2900Pro-t venni? Szerintem csúcssebesség 60 e-ért. Most ebben gondolkodok az 512MB-os X1950Pro helyett ami 42 ezer. Beszélj le róla vagy rá.

-
juhi07
senior tag
Hy
Szeretnék a konfigomba venni egy x2-es proci. Szerintettek milyet vegyek /Medig fognak még zuhanni az árak/ ?Az AMD procik köztis van ilyen hogy brisman,Windsor,BE változatok ???
Ezekböl is melyiket ajánlatos megvenni? -
Rosep
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Köszi a kimerítő választ és a segítséget.
Már csak egy dolog nem tiszta. Elvileg Sapphire X1950GT-ből egy féle van. A hivatalos honlapon kép csak a dobozról van. Ez most a piros vagy a kék? Mert egyik oldalon ilyen, másikon olyan.
És milyen hangja van a hűtőjének? -
TomBoy1986
veterán
"Ha jól értem X1900-ast ne is nézzek, mert nagyobb csíkszélességű proci van rajta, tehát többet fogyaszt és jobban is melegszik?"
Pontosan."Akkor hogy viszonyul egymáshoz az X1950GT és PRO?"
Az előbbi összefüggés itt is érvényes, azaz:
- ennél a videókártyánál nem a memóriasávszélesség a szűk keresztmetszet, hanem a GPU számítási teljesítménye.
- ebből következően a kártya teljesítményét alapvetően az határozza meg, azaz ugyanúgy 86% körüli az ALAPÓRAJELES teljesítménye
- VISZONT szinte mindegyik (nem tudok olyat amelyik nem) Sapphire X1950GT képes a PRO órajelein (s afelett) futni, hiszen a GPU ugyanaz, s a memóriák is 1.2ns-es Samsungok rajta, aminek következtében az elméleti gyári frekvenciájuk 1600MHz körül van. Így memória oldalról sem vagy megszorítva
- VRM chipek hűtése is sokkal egyszerűbb a GT-ken, mint a Prokon (sapphireről beszélek), mert máshogy helyezkednek el, s míg a PRO-n rányúlik a központi hűtőborda, addig a GT-n csak arra fúj. Így kb. 2db RAM hűtőborda elég a hűtésére ezeknek a chipeknek hűtőcsere esetén.Ár pedig, mint látod kisker (amit linkeltem) szerintem nagyon jó vétel 27K-ért a 256-os Sapphire X1950GT.
-
Rosep
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Na bonyolódik a helyzet...
Akkor hogy viszonyul egymáshoz az X1950GT és PRO?
Ha jól értem X1900-ast ne is nézzek, mert nagyobb csíkszélességű proci van rajta, tehát többet fogyaszt és jobban is melegszik?
Egyébként én nagyker árat néztem pedig.... -
MZsoltee
veterán
Mivel méritek a kártya hőmérsékletét?
-
TomBoy1986
veterán
1. Amennyi a GPU órajelkülönbsége, azaz a PRO-hoz képest 500/580*100=86%-os teljesítményt produkál a GT, DE még 90nm-en, így jobban melegszik és nagyobb az áramfelvétele => Pro megvételét javaslom.
2. A táp bőven elegendő a kártyához (12V miatt se aggódj, mert nekem az XT is elmegy egy 16A-os ágról, szóval...
3. Drága a PRO ilyen áron, de mutatok egy olcsóbb GT-t, ami 80nm-es és megy a PRO órajelein: Sapphire Radeon X1950GT 256MB PCIe 27K bruttó
-
Rosep
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre van szükségem, lenne pár kérdesem hozzátok:
(gépem az adatlapomon)
1. %-osan mennyi a teljesítménybeli különbség egy X1900GT és X1950PRO között?2. Ilyen tápom van

Ez elbírja-e a jelenlegi konfigomat egy X1950PRO-val?3. És véleményetek szerint megéri-e a plusz költséget a PRO ha, csak CS: Source-zni szoktam? (1900GT-t 23+áfáért, 1950PRO-t 30+áfáért kapok)
-
X Factor
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Az jó mert addigra meglesz az új masina

-
mert_csokis
senior tag
http://www.crysisdemo.com/
Rosszul írtam...október 26

-
mert_csokis
senior tag
Nem ide tartozik,dehát most feelingezek kicsit,gondoltam megosztom mindenkivel

Szóval október 16-án Crysis demó...gyermeki izgalommal várom,és kíváncsi vagyok hogy a nemrég kiadott,állítólag hivatalos minimum konfig igaz lesz-e. Azt hiszem talán a Bioshock-ot sem vártam ennyire...nem irígylem azt az oldalt ahová elsőként felrakják majd. Azért az elég komoly hogy a demónak külön weboldalt csináltak,külön szerverrel.
Más. TomBoy igen,ez a 2900Pro dolog nem lesz hosszúéletű,valszeg olyan lesz mint a zöldeknél a 7900GTO esete,dehát utánpótlás mindig lesz...és hidd el a 256bites sín is bőven elegendő,ha ezt megfelelően magas órajellel ki tudja a kari használni. Valszeg ki fogja tudni
-
TomBoy1986
veterán
válasz
mert_csokis
üzenetére
Csak az a baj vele, hogy 160W a terhelt fogyasztás (X1950XT ~130W, HD2900XT ~200W), s hogy nem sokáig lesz piacon, hiszen már kész is van a HD2950PRO, amely 55nm-en készül 256bit-es memóriasávszélességgel ugyanakkor magasabb frekvenciákon.
Szóval a 2900PRO valószínűleg kimarad az életemből... (meg még sokakéból).
-
X Factor
addikt
válasz
kiserika
üzenetére
Az msi is gyárt ref hűtéssel az ugyanugy szar... hangos és gyenge viszont az msi-nek a t2d típúsjelzésű karijain, a his által használt iceq-hoz hasonló megoldások csücsülnek, ami mind teljesítményben mind akusztikában jó, én is iylet használok és teljesen megvagyok vele elégedve.
-
kiserika
csendes tag
Üdv!
Az MSI x1950pro hűtése mennyivel hatásosabb a Sapphire ref. hűtésénél?
Azt olvastam hogy a referencia ventillátor nagyon hangos.
Bár a jelenlegi MSI 7300gs-em is vetekszik egy porszívóval
-
-
d@minator
addikt
Biztos az is kevés. Ezért akarok(-tam) X1950Pro-t venni. Bár visszaolvasva a Pro sem nagyon hasít egymagos procival Airborne alatt. Most nem is az átlagra hanem inkább a minimum fps.-re utalok. Nagyobb harcnál leesik akár 15-re.
montressor:Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem sokáig. Kevesebb van és megy fel az ára.
-
Max3l
tag
válasz
montressor
üzenetére
Hát boltban már nem lehet tényleg sokáig kapni, mivel már a raktáron levő cuccokat adogatják el

-
d@minator
addikt
Aha. Én csak egy "elviselhető" mennyiséget írtam RAM-ból. A kétmagos proci nem vitatott lásd Airborne. Hiába húztam fel a procimat 2450MHz-re nem sokkal lett jobb semmi. Viszont a 8600GT és 2600XT csak kis felbontásokra elég.
Lépést tartani legfeljebb évi 100k ráfordításával lehet vagy XBOX360. De abból csak az új. -
Pala
veterán
válasz
d@minator
üzenetére
Bizony.
Bár 1 gigával nekem pl. a Bioshock csak minimálisan swappolt érdekes módon (XP alatt), lehet, hogy szerencsém volt
Vista alá meg szerintem inkább 2 giga, mint másfél, de ha valaki komolyan akar játszadozni, annak xp alatt sem árt a 2 giga. + valami egyszerűbb kétmagos proci, meg egy GF 8600GT / Radeon HD2600XT, ez alatt nincsen élet -> feltéve, hogy az ember fia többé-kevésbé tartani szeretné a lépést. -
X Factor
addikt
válasz
montressor
üzenetére
Boltban nem tudom, de itt a ph!n biztos sokáig.
-
montressor
aktív tag
sziasztok!
most lehet, h egy nagyon hulye kerdest teszek fel, de szerintetek boltban meddig lesz kaphato a 1950pro?
-
Pala
veterán
-
X Factor
addikt
Nemrég Airbone-t linkeltem itt. Viszont azt hozzáteszem, h. nálam sajna legujabb gamekben nagyon durva swap van, mert kevés a memo és hiába a 3ghz körüli a64, nem 2 magos, így eléggé vissza fogja a karit pedig azt hittem nem fogja. Most havernál ülök itt, mondjuk neki x1900xt-je van és a c2d és a 2giga ram nagyon megdobja néha csak pislogok, pl most próbáltam World in Conflictot saját gépen, 1680*1050ben high-ra rakva, tutorial tök szépen elfutott, utána amikro campaignt indítottam már a bevezető animáció is 5 percen keresztül ment, mert swappolt...,(hagy ne említsem nála egyik se lépett fel...pedig az OC-nak csak most kezdtünk neki) utána meg szinte állt a játék, pedig a vga bírná, csak kéne alá a vas.
De nemsokára újítok, szinte számlálom a napokat

-
szacsee
nagyúr
válasz
tomi909
üzenetére
A multisampling-ot és a motion blurt tiltsd le első lépésként.

Minden lapnál így kell tunyingolni elvileg:
CPU energiagazdálkodási cumókat tiltsd le!
Manualra állítani a szorzót és a proci konfigurálásával kapcsolatos dolgokat.
A proci feszt és a ram feszt te add meg.
PCI-E frekit fixáld 100-ra
Az NB és a hasonló feszek lehetnek autón ha P35-ös deszkád van, 965-nél kell neki egy kis +.
Az FSB Strap-al a memó/cpu osztót tudod variálni.
A memót először állítsd minél kisebb órajelre, hogy ne akadályozzon a proci tuning-ban a végén mejd belövöd optimálisra.
Az FSB-vel húzod a procit.
Alapfesz 1,35V
Memória standard 1,8VHa belőtted a procit és a ram órajeleket, akkor az energiabállítási cuccokkal is játszhatsz, bár sztem felesleges engedélyezni, hisz a fesz manualon van és nem veszi vissza csak az órajelet.

-
Pala
veterán
válasz
tomi909
üzenetére
Szerintem nem a konfigoddal van a baj, hanem a Dirttel....irtó trehányul van optimalizálva (mondhatni semennyire), én már olyat is hallottam, hogy két kb. egyforma teljesítményű gép közül az egyiken nagyjából jól megy, a másikon meg szaggat mint az őrült, és ez teljesen véletlenszerű

-
törölt tag
jobban megy a dirt vista alatt, ha letiltjátok a komaptibilitás ablakban(?minden felhasználónak?) a;
-a képi témákat,
-az asztali összeállítást,
-és a képernyő mérete....dpi beállítás esetén-t -
Pala
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Na igen, ez esetben teljesen érthető a dolog. Szerencsére nekem a CRT-mel nincsen ilyen problémám, bár ha TFT-m lenne, én is igényelném a natív felbontást (nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem nagy majom volt, aki 17"-es monitorhoz 1280x1024-et találta ki, főként, hogy ez nem is 4:3 arányú).
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire életképes ez a kártya 1280x1024-ben... mármint a 1950GT. Mert én szeretek 50fps felett játszani, nekem ez a folyamatos, 30-40 még nem az igazi, és ezt érezni is, főleg akciódúsabb játékok alatt. -
mert_csokis
senior tag
Skacok én fogalmaztam rosszul...mezei CRT monitorokat vettem alapul,mert szerintem a legtöbb embernek talán még az van. A TFT az tényleg más tészta,talán emiatt van nálam az,hogy a Samsung-om automatikusan feljebb állítja a fényerő értéket ha 1280x1024-be váltok,és a kép fakóbb,kontraszthiányosabb lesz. Emiatt sem szeretem ezt a felbontást,dehát ez ugye egyéni dolog. Kinek a pap,kinek a papa

-
mert_csokis
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Persze ebben igazad van TomBoy,talán régóta az ATI legnagyobb durranása a dolog. Az nVidia felkötheti a gatyeszt,vagy legalábbis őrült módjára elkezdhet ráfeküdni a 8800GTS-ek driver-es optimalizálásának

De ettől függetlenül önmagában kell nézni a dolgot. Szerintem minket vígasztal legkevésbé hogy milyen fasza ár/teljesítmény mutatókkal rendelkezik...attól még nem tudjuk jelenleg megfizetni. Mert drága. De az idő nekünk dolgozik,az árak csökkennek majd,a teljesítmény viszont marad...a hézagot addig betölti az X1950Pro is. -
d@minator
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Egy átlag TFT-n a normál emberi felbontás 1280x1024 képarány ide vagy oda ennyi pixelből áll a monitor ezért ebben a felbontásban néz ki a legjobban mionden. Egyébként nem értem, hogy az 5:4 arány miért nem "hivatalos".
Az X1950 nagyon jó kártya de csak DX9-es ami rontja a jővőbeni eladási árát, azért ezt is vedd figyelembe.És akkor még nem is beszéltem az 1680x1050-es 16:10-es embertelen
felbontásról. -
szacsee
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
Én pl azért szeretném a játékokat 1280x1024-ben futtatni, mert az a monitorom native felbontása (TFT).
Más:
Tényeg a Colin több autó jelenléténél a proci miatt akadozhat páraknak, vagy a VGA miatt? -
Kicsizso
tag
Hy!
Kérdésem a következő a mostani GT-m ami sapphire ami jelenleg 500@594 órajalen ketyeg.
Érdemes ezt meghózni egy pro órajelére vagy felesleges ha igen akkor kb..mennyi azaz órajel érték amire vagy amin nincs nagyon meghajtva a kari a hűtése gyári de elég jól hűt sőt szerintem kiválóan és nem melegszik.Segítségeteket köszönöm.
Ja és mekkora teljesítményváltozást tudnák kihozni ebből a kariból úgy hogy nincs szénnétuningolva csak optimális értéken kergetni
bb
-
mert_csokis
senior tag
Hát igen...ezért utálom a külföldi oldalak vga tesztjeit. Ők ugye az ottani megélhetési szint alapján "átlagosnak" mondott hardverekkel tesztelnek,de még így is röhejesek az extra nagy felbontásokon végzett tesztek. Egy átlag 17" monitor alap felbontása ugye az 1024x768...namost konkrétan 1280x1024-re váltva sem lesz sokkal élesebb,másabb,jobb a kép. Ez csak egy beidegződés,arról nem is beszélve hogy az 1024x768-as felbontás adja az 1.33-as,hivatalos arányt...erről váltva 1280x1024-re az arány torzul 1.25-re! Szóval ha már emelünk is,a "helyes" aránytartó felbontás az 1280x960 lenne. Mégis mindenki az 1280x1024-es felbontást erőlteti,csak nem tudom miért

-
TomBoy1986
veterán
válasz
mert_csokis
üzenetére
Viszont az X1950XT-hez mérten is 2x teljesítményt nyújt a HD2900Pro
És alig gyengébb a 2900XT-nél a kártya 66%-os áron. Szóval szerintem nagyon jó vétel (csak nincs rá pénzem
) -
old gray
addikt
A lap korrekt, a samsung ram meg szerintem nem rossz, hiába szidják sokan. Nekem a tccc chippes példány 500MHz vígan megy 2,8V 3-4-4-8 2T mellett. Eleve: ha visszosztod a ramokat ddr 333-ra akkor a ram már nem szab határt a procituningnak. A legtöbb 3700+ san diego az alap 2200MHz helyett vígan megy 2750MHz-n, ami nem rossz főleg ha azt nézzük, hogy ingyen + teljesítmény. A lapod BIOS-át sajnos nem ismerem, nézz be topicjába és érdeklődj. A lényeg: elsőre próbáld kapásból a 2750MHz-t: proci: 250-re állítsd az "FSB"-t, HT (hypertransport) szorzót 4x-re, hogy 1000MHz-n maradjon, ramokat állítsd auto-ról ddr333-ra, és először lazább időzítéseket adj neki, pl. 3-4-4-8 2T. Adhatsz nagyobb feszt. is a procinak, hogy elsőre tuti legyen a dolog, attól függ milyen hűtésed van, de ált. egy normálisabb réz alapú hűtővel az 1,5V bőven belefér. Memóriának 2,8V simán adható, egyenesen jól érzik magukat ilyen fesz-.en.
Ha nem megy akkor próbáld kisebb "FSB"-vel, mondjuk 230-240, de szerintem a 2750MHz garantált. Ha nem indul a gép, nincs gáz, bekapcsolod a gépet úgy, hogy a delete gombot folyton nyomod vagy a lapon megkeresed a CMOS clear jumpert le majd vissza, és BIOS default értékeket kapsz. Hirtelen nem is tudom mit kellene még beállítani, mint írtam a lapod BIOS-a nem ismerős, de nagy eltérések nem nagyon vannak az alap tuningopciók terén sztem. -
mert_csokis
senior tag
Szeretnék egy kis bátorítást adni azoknak,akik azon törik a buksijukat,hogy vajon megéri-e még manapság X1950Pro-t venni...
Tömören kimondva...Meg
Most hogy kidobták a 2900Pro-t,sokan meg vannak őrülve,csak azt nem tudom miért. Majd dupla árbeli különbség van a két kártya között,szal semmi köze az X1950Pro árkategóriájának megdöntéséhez. Az,hogy a nagytesójához nézve jó vétel,az egy dolog. De nem mindenki teheti meg ugye,hogy közel 60k-t költ csak vga-ra. A legtöbb átlagos emberkének a lap-proci-memória hármasa kerül ennyibe...
De visszatérve...az infómban szereplő,ma már teljesen átlagosnak mondható konfigon a Bioshock normál,emberi felbontáson...tehát 1024x768-ban stabilan hozza a 70-80 fps-t,valamikor még jobban is felszalad.
A tesztek alapján zéró jelentőséggel bír,hogy 1 vagy 2gb ramot használunk-e. Ha valaki netán szeretne a játék .ini fájljában kotorászni,és finomhangolni a motort,az a mappa beállításoknál engedélyezze a rejtett fájlok megjelenítését. Majd a rendszermeghajtón belül (például C
a Documents and Settings/User/Application Data/Bioshock mappában megtalálja az áhított .ini fájlt ;)
A Bioshock.ini felelős tehát a videó és egyéb teljesítmény beállításokért. Ha esetleg érdekel majd valakit,szívesen leírok pár beállítási lehetőséget,de ez a topic valójában nem erről szól,csak láttam hogy sokan emlegetik a játékot,gondoltam örülnek majd páran ilyen lehetőségnek is... -
tomi909
tag
Sziasztok.
Szerintetek az normális, hogy a Colin McRae: Dirt alapbeállítássok mellett 800 x 600-on
beszaggat, hogyha többen megyünk egy versenybe??? ( Nem LAN nem Multi) Ha csak egyedül megyek akkor meg jól fut. vagy nálatok is igy fut??
A vga hömérséklete sztem normális: 60-62 fok játék közben.
Konfigom: C2D E4400 alapon
VGA: MSi X1950PRo 256MB alapon PCI-E
RAM: 2x1Gb Kingmax 800Mhz 4-4-4-12 időzítésekkel.
Alaplap: GigaByte GA-965P-DS3
TÁP: 400W -os FSPKöszi

-
d@minator
addikt
Ezt már biztos láttátok:
Airborne teszt -
X Factor
addikt
Ezáltal láthatja az ember h. x2400től 8800gtx-ig melyik kártja alacsony felbontástól a full high end beállításokig mi mit tud, mennyit lassul stb... Még mindig jobb a több info mint a kevesebb, de elismerem igazad van abban amit mondasz, de a mérleg másik oldala is érthető.
-
-
Pala
veterán
Tudom, hogy a DiRT szarul van optimalizálva, de más teszteknél is ezt tapasztaltam. Lefuttatnak minden karit 1208x1024-ben, a legerősebbeken éppenhogy játszható, és akkor szépen elkezdeik növelni a felbontást 1920x1440-ig, vagy még tovább, hátha elérik a 0 fps-t...

Komolyan, ennek mi értelme van? És középkategóriás karikat is ilyen felbontásokban tesztelnek sok helyen (firingsquad, anandtech, hogy csak kettőt említsek) -
Pala
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Hehe, úgy bírom az ilyen teszteket....elkezdik 1280x1024-ben, és miután minden kártyán játszhatatlan fps-ek jönnek ki (Az X1950XTX határeset), elkezdik emelni a felbontást, ennek mi értelme?
-
szacsee
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Köszi!

-
TomBoy1986
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Szia!
7900GS-t nem javaslom most már megvételre (még a Galaxyt sem). Szerintem az X1950GT 27K-ért jó választás, bár az általad írt felbontáshoz már nem biztos, hogy elég.
A DIRT-öt én magam nem próbáltam sosem, de itt egy teszt, ami ebben segíthet.
Szóval ideiglenesen egy X1950GT @ PRO felett jó választás lehet és olcsón (GT-ből 256-os Sapphiret javaslom).
De a DIRT speciell jobban fekszik a 2600XT-nek, mint az RV570-nek. Ám a többi meg nem... 1 játék alapján meg nem célszerű kártyát venni.
-
Rem-X
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
POnt ez van most nekem is... hogy mr mindent kicseréltem a gépemben a kék halálok miatt és most úgy néz ki hogy végig a noname tápom volt a lúdas

Nekem is mindenki ezt az FSP-t ajánlotta és a 400-ast... jövő héten meg is veszem.
-
-
old gray
addikt
Nekem is 3700+ san diego-m van x1950Pro-val. Én bizony tuningolom, elég szép eredménnyel. (10,5x282=2961MHz-n szaladgál jelenleg), Ha gondolod csinálok egy tesztet alapon és tuningolva, hogy lásd: van létjogosultsága a cpu tuningnak a vga teljesítményére vetítve. Milyen lapod van és milyen ramjaid?
-
juhi07
senior tag
Eszt nem hiszem el
Az nvidia 8600gts 256Mn vga CSúcskategóriába tartozik

-
CimbiX
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
Kösz a valaszt, kiprobaltam, de sajna csak installig megy a progi, utana ezek jönnek:
"Can not connect to low level driver" aztan a please reinstall meg hogy administratorkent installaljam vagy inditsan a progit, esetleg manualisan inditsam a low level drivert. Na most mar reg deaktivaltam az adminos kerdest az oprendszerben, de azert megprobaltam jobb klikk-run as admin. a reinstallt meg a többi javaslatot, amit kiirt, de sajna ugyanazokat az üzeneteket irja ki tovabbra is... -
MaTTeS
senior tag
maradj az x1950pro-nál ha pesti vagy akkor www.ipon.hu itt vettem énis 2 honapja msi 256os pro-t 33,4kér és igy megvan a garid me nemkell huzni a gt-t
ja egyébként minden játék fut ful 25-80fps-el bioshock, airborne, motogp 07, race07
1280*1024-be aa-vel mindennel felkapcsolvaintel pentium d 830 3ghz, 2gb ram, 320gb seagate sata2 16mb, msi x1950pro 256mb, winfos xp
-
-
törölt tag
Lényegében 13e ft lesz a ráfordítás (régi eladása, új megvétele), és én is HERR Z úrtól veszem a procit, de még várnom kell egy olyan darabra amilyet én szeretnék
Hát igen, a San Diego magot vétek nem tuningolni, ritka közülük az antituning példány, de létezik azért.Pala
Én sem találtam még olyan vs tesztet, mindig fórumokat dob fel a kereső, de német és angol oldlakon olvastam olyan kommenteket, hogy az X1800XT az gyorsabb, de szerintem erre sem lehet alapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

AA nélkül meg megy 85 Hz-en. ATT Refresh Lock-ja nem használ.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
( persze attol még tudok olvasni
)

Viszont én pl az x1950pro-mat 1680*1050ben használom így érdekelnek az itt nyújtott eredményei.