- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Itt nem túl meggyőző amit a Q-Tecről és Huntkeyról írnak:
[link]
Amikor az új gépet vettem fél hónapja, vettem hozá egy Chieftec 550W-os tápot, amivel igazából tökéletesen meg voltam elégedve, csak egy gond volt vele, ez a GPS széria nem volt hajlandó együtt dolgozni a szünetmentessel. Mire erre rájöttem, azt hittem megőszülök. Most egy Ultra Power van, egészen kellemes, csak a hangja nagyon nagy, főleg a Chieftechez képest, szal ventibuzerálás lesz.
De még egy dolog:
Mire sikerütl rájönni, hogy az a Chieftec táp csak elég drága táppal működik (értsd 60-70 eFt-tól felfelé), addigra ki lett próbálva 3 szünetmentes is. De ami a lényeg, a fogyasztás.
APC szünetmentesek voltak, elég nevesek a szakmában, és a gép idle állapotban 120-130 W között fogyasztott. Amikor felhúztam a procit, VGA-t, akkor full loadban fogyaszttott mintegy 230-240W körül. Ha mondjuk a holnapi új procihűtővel még feljebb tolom a cuccost, akkor gondolom még max 10% lesz benne, ami kb 260-270W.
Szal szerintem egy komolyabb 400W-osnak is el kellene bírnia, de én is úgy vagyok vele, hogy akkor már inkább 550W, és ne erőlködjön a táp se annyira.
A gép C2D 6400@3360 (ez végül is nem egy őrült tuning, majdnem alapfeszen tudta ezt), VGA 670/1500. -
rudeee
senior tag
A 400W-os nem lesz elég semmiképpen, kivéve ha letudja adni a +12V-os ágán a 30A-t amit erősen kétlek!
Amennyiben tápot veszel, mostanság ajánlatos 500W-osat vagy afelettire beruházni, hogy a későbbiekben ne kelljen cserélni.
Természetesen márkás 500W-os tápra gondolok (Chieftech, FSP, Enermax, Tagan...stb.).
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest