- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Ez elég kemény...
A gép nem pittyeg, amikor elindul (asszem hosszú-rövid-rövid a videókártyahiba). Ha ez nincs, akkor valszeg a kártya jó. Az viszont megeshet, hogy maga a csatlakozó rossz (vagy a kártyán, vagy a kábel).
Másik lapban lenne érdemes kipróbálni, avagy ugyanúgy, ahogy egyszer már működött (régi hűtő).
-
katt777
félisten
Próbáltad kivenni, és +1x visszatenni? Hátha illeszkedési hiba. Esetleg újra megnézni újra a 3870-essel, aztán vissza az XT-t?
Nincs több külső tápkábel, és esetleg egy másikat tettél rá, ami rossz? Mert a tápodnak nem okozhat önmagában gondot. Gondolom, ha nem ad képet, az már boot-olásnál is így van, ugye?
Csak nem sérült a tápcsati rögzítése, azt észrevennéd.
Ha a hűtőd tetted volna vissza rosszul pasztázva, vagy ilyesmi, akkor tűzforró lene a kari, és akkor nem vsznű, hogy ext_pwr hibát jelezne.
Nincs valami sípjel, vagy ilyesmi? VGA kábel nem illeszkedik? Tudom, banális, de én jártam már így.
Vagy a lap asztrálisan átállt a 3870-re, és nem engedi vissza a régi karit.
Fogós kérdés. -
katt777
félisten
Ebbe a konfigba jó. Egy ilyen proci már az 1950XT-t is rendesen kihajtja. Majd írd meg a tapasztalataidat, mert én meg az 1950XT mellé tervezek még egyet. Abba ugyanolyan kártya kell, nincs szükség masterre. Alaplapi (P&P) CF-en megy. Táp 550W-tól már elég két kártyának. A tesztek alapján eléggé megéri. Nézd vissza PH-en.
-
Pipó
őstag
Van egy elég halott crossfire topik is, de nem hozza meg a kedved a vásárláshoz. Bika táp kell az biztos, és a második kártya szabályozása is problémás. Én is gondolkodtam, de akkor már jobban megéri eladni a mostanit, kicsit többet mellé tenni és venni egy gtx-et, ami a cf 1900-at is űbereli. Engem a két kártya együttes fogyasztása, hőtermelése riaszt el, illetve, hogy dx9c-nél megragadok akkor hosszabb időre.
-
fuzik
aktív tag
Látom, már nyomultál a vízhűtés topikban is
!!
Arra figyelj felszereléskor, hogy meg ne nyomorítsad a VRM -et..... (újabban ez a VRM dolog kezd a rögeszmémmé válni....)
A VRM borda (elvileg) alatt van egy szilikon csík. Azt rakd át a MOSFET (új VRM) hűtő alá (Nekem bejött!)! Pár fokkal több lesz, de megéri, mert nem a réz felület fogja molesztálni a csini bga feteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest