- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
james
aktív tag
válasz
Wendelke #2791 üzenetére
Én 24 coloson használom, mert az meg minden munkára meg netre, filmre sokkal jobb, mint a kisebbek. Játékok közül a kicsit régebbiek pedig mennek akár natívban is maxon. Pl. SW Battlefront II is, vagy a Company of Heroes kicsit visszavéve a bonyolúltságból.
Az meg izlés kérdése, hogy ki hogyan tolerálja a natívtól eltérő felbontásokat, engem nem különösebben zavar. Megjegyzem a full HD felbontásra kellemesebben interpolálható pl. az 1280x800 mint 1440*1024 re, mert több pixelen oszlik el a "nagyítási hiba", illetve kicsit messzebbről is lehet nézni. Igazából kényelmesen hátradölve is nézhető, ahonnan már egyáltalán nem szűrnak szemet a pixelek.
Egyébként nyilván döntés kérdése, ha csak a játék számít, akkor valószínűleg érdemesebb kisebb monitort választani, de szerintem a jövőre is gondolva inkább egy nagyot és hagyni, hogy interpoláljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest