- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
-
Dave-11
tag
Nem jó. Felrakom a drivert, de utána hibát ír ki
Az eszközkezelő ezt írja: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Egy ATI Radeon HD 4650 512MB DDR2 -es vidikártyám van. Most raktam újra a gépet, XP-ről Win7-re de a kártyához járó CD-n csak XP-s és Vistás driver van. Próbáltam már felrakni azokat, az XP-st persze nem engedi, a Vistás ugyan felmegy, de a CCC konfigurálásánál nem talál varázslót amivel konfigurálni tudnám. Kerestem már a neten is, legalább 20 telepítőt szedtem le, de egyik se volt jó.
Igazából az is baj, hogy a gép nem ezt a kártyát érzékeli, hanem az alaplapba integráltat, ismeri fel csak.
Ha valaki meg tudna dobni egy teljes telepítőre mutató linkkel, meg egy ezzel kompatibilis DirectX telepítőlinkkel is, azt nagyon meghálálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest