- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
wolfman #6015 üzenetére
röviden:az újabb vga kártyákat lehet használni hardveres gyorsításra,tehát a gpu leveszi a terhet a cpu válláról hd film lejátszásakor.
mivel gondolom warezról/torrentről akarsz letölteni filmeket, a rls teamek vagy level 5.1 profilban,vagy level 4.1 profilban kódolják a hd filmeket (általában beleírják az nfo fáljba, hog l5.1 vagy l4.1). Na most, az ati kártyákat nem tudod használni hardveres gyorsítással lvl 5.1 filmekre (csak lvl4.1-re), nvidia kártyákat viszont mindkettőre
100hz szerintem nem kapcsolódik a ide, és nincs is értelme, inkább a 24hz-nek
viszont azt javaslom ne ide offoljunk,hanem a megfelelő topicba:
http://prohardver.hu/tema/hd_film_azaz_mkv_lejatszasa/friss.htmlajánlom ezt is elolvasásra:
http://uhd.no-ip.org/news.phpbocs, ha egy kicsit kusza de nagyon sietek
-
sirdond
őstag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Ha nem nagyon játszik akkor nincs szüksége nagyon drága kártyára sem
Nekem egy sapphire 4670esem van, fullhd tv és monitor hozzácsatlakoztatva, nagyon sokat filmezek (720p 1080p egyaránt),de a hangját egyáltalán nem hallani
Azonban,nem tudom lehet e ilyet,de én mégiscsak egy nvidia kártyát ajánlanék inkább, mivel ezek támogatják a level 5.1es kódolású filmeket, szemben az atikkal, amelyek nem.
szóval, ha főleg a hd videózás lenne a cél akkor én egy passzív palit 9400gt-t ajánlanék -
törölt tag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Végül is nem írtál annyira rossz helyre mert szívesen segítünk, de egy fokkal alkalmasabb hely erre ez a topik, a legkeményebb szakértők ide járnak: Milyen videókártyát?
Ettől független az én válaszom az, ha egyáltalán nem játszik, elég lehet neki egy belépőszintű HD4000-es is, például egy ilyen, ez passzív hűtéses is éppen, és van rajta egy rakás kimenet: AMD: új belépőszintű Radeonok HTPC-kbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest