- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #10079 üzenetére
na, valóban nem érintkezett rendesen ezért volt olyan magas a hőfok, de nem mertem jobban meghúzni a szegény csavarokat, mert így is beletört 2 darab
még szerencse,hogy minden szir-szart elrakok azzal az indokkal,hogy majd jó lesz egyszer és most valóban így lett
volt itthon 4db ugyanolyan méretű csavar, már kinézetre is masszívabbak, ezekkel szereltem fel és egyből jobb lett
idle 32 fok 5perc szőrös fánk után a furmarkban 49 fok
ugyanez gyárinál idle 41-2 fok, 5 perc fánk után 81 fok
szóval valóban sokkal jobb és persze sokkal halkabb is -
sirdond
őstag
megjött a hűtő, fel is szereltem, de valami nem oké
idle 55 C, pedig a gyárival 41-42 volt, ráadásul terhelés alatt egyből felugrik 100 C-re
szerintem nem érintkezik rendesen a gpu a réz felülettel, pedig mindent úgy csináltam ahogy a papíron van, ráadásul jobban nem lehet meghúzni a csavarokat (nem is merem, mert az egyik már beletört.még szerencse,hogy van 2 darab pót)valami ötlet?
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Nekem még az első szériás sapphire 4670 van, 2 dvi csatlakozós.
A hűtésével lenne gondom, ugyanis túl hangos, főleg,ha nagyon beindul
Nem igazán tudom,hogy milyen vga hűtők mennek rá, szóval tudnátok ajánlani valamit? Vagy valami házi barkács esetleg? -
sirdond
őstag
Nekem is 2dvi-s van video kimenettel, esetleg elado lehet, vagy cserélhető natív hdmisre
-
sirdond
őstag
válasz
#31757056 #6023 üzenetére
olyan haszna van, hogy pl rákötöd a tv-det is a gépre és miközben az asszony, barát, testvér stb... filmet néz a tv-n addig te tudsz netezni,vagy dolgozni a monitoron.
nagyjából ilyen jelentősége van szerintem, mert ugye ha 90% proci használat mellett akarsz netezni (vagy más), akkor egy kicsit akadni fog a dolog -
sirdond
őstag
válasz
wolfman #6015 üzenetére
röviden:az újabb vga kártyákat lehet használni hardveres gyorsításra,tehát a gpu leveszi a terhet a cpu válláról hd film lejátszásakor.
mivel gondolom warezról/torrentről akarsz letölteni filmeket, a rls teamek vagy level 5.1 profilban,vagy level 4.1 profilban kódolják a hd filmeket (általában beleírják az nfo fáljba, hog l5.1 vagy l4.1). Na most, az ati kártyákat nem tudod használni hardveres gyorsítással lvl 5.1 filmekre (csak lvl4.1-re), nvidia kártyákat viszont mindkettőre
100hz szerintem nem kapcsolódik a ide, és nincs is értelme, inkább a 24hz-nek
viszont azt javaslom ne ide offoljunk,hanem a megfelelő topicba:
http://prohardver.hu/tema/hd_film_azaz_mkv_lejatszasa/friss.htmlajánlom ezt is elolvasásra:
http://uhd.no-ip.org/news.phpbocs, ha egy kicsit kusza de nagyon sietek
-
sirdond
őstag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Ha nem nagyon játszik akkor nincs szüksége nagyon drága kártyára sem
Nekem egy sapphire 4670esem van, fullhd tv és monitor hozzácsatlakoztatva, nagyon sokat filmezek (720p 1080p egyaránt),de a hangját egyáltalán nem hallani
Azonban,nem tudom lehet e ilyet,de én mégiscsak egy nvidia kártyát ajánlanék inkább, mivel ezek támogatják a level 5.1es kódolású filmeket, szemben az atikkal, amelyek nem.
szóval, ha főleg a hd videózás lenne a cél akkor én egy passzív palit 9400gt-t ajánlanék -
sirdond
őstag
sziasztok
az lehet,hogy az ati hd 4670 kártya gyenge egy 19"crt monitor és egy 32" lcd tv (full hd) meghajtásához?
mert a filmek csak akkor akadnak ha extended desktopot használok,single desktopnál nem (klón mód meg nincs)
vagy ez csak win7 egyik bugja lenne? -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a windows 7-et ezzel a [link] driverrel? használható, nincsenek vele gondok?
illetve,létezik már ennél újabb béta driver?fel akarom rakni a 7068-as pre rc win7et,de ha nem jó a driver, akkor inkább nem szórakoznék vele
-
sirdond
őstag
Köszi srácok ;)
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a hét elejen a 4670es klubhoz.
eddig még nem igazán volt időm kipróbálni,de ami késik nem múlik
valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom letölteni a 8.10es béta drivert,mert nagyon dicséritekja, én még jó áron jutottam hozzá, 18k,azóta csak durvult az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest