- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #6219 üzenetére
Elégnek elég, de az a táp nem egy életbiztosítás, ha eldurran viheti magával az egész géped, és mivel nem ma gyerek ezért ez előbb-utóbb várható . Legalább egy ilyet még bele kellene kalkulálnod .
-
lsc
nagyúr
válasz
HUAFBANDITA #6056 üzenetére
A gyári, azzal sincs semmi gond .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
technoboy19 #6042 üzenetére
Nem, ahol kellene az 1 giga ram oda már a gpu kevés .
Mod Barthezz2 : Oda azért már kevés a 4670, minimum egy 4830 de inkább 50-es kellene .
-
lsc
nagyúr
Ezt a viszonyt iszonyúan nem értem, viszont hogy mitől melegszik a radeon azt sem . Alapon 36 fok, stalker cs legmagasabb minőség 1280x1024-ben nem megy 60 fok fölé 50 %-os venti fordulaton . A 3650 alapon is sokkal gyengébb, azért nem egy 30-hoz kell hasonlítani . Ha arányokat akarsz felállítani akkor meg azonos felépítésű kártyákkal érdemes /3850-70 ; 4830-4850-4870/, másképpen szerintem nem . De miattam azt csinálsz amit akarsz, ha neked jó akkor rendben van .
-
lsc
nagyúr
válasz
MrChris #5972 üzenetére
80 % mínusz . Szűrőkkel még több .
-
lsc
nagyúr
válasz
picike9111 #5443 üzenetére
Igen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
brownus #4164 üzenetére
Mondom, csak teszteket láttam, valahol egész jó fps-t hozott 16xx-ben, de valahol azért már gyenge volt /nem a krízis meg gta 4/ . Ennek ellenére mint írtam nem rossz kártya, főleg azon az áron . Sokat gondolkodtam én is a cserén, jött egy lehetőség 25-ért a 30-ra, a 3850-et meg 20-ért elvitték, így szerintem megérte . Aztán ezzel a plafonon vagyok, a következő cseréhez már monitor is nagyobb kellene, az meg nekem most nem üzlet, meg ami van az elég .
-
lsc
nagyúr
válasz
brownus #4158 üzenetére
Már jó az adatlapom
, viszont a teszteket nézve ha 16xx-es a monitorod akkor biztos velem van a baj de ott azért már nem túl izmos a 4670 /igaz csak teszteket láttam/ . Az a baj hogy a stalkert "gyilkolom" ha rám jön, oda a 3850 kevés volt/ vissza kellett venni/ 1280x1024-ben .
-
lsc
nagyúr
válasz
brownus #4154 üzenetére
Amíg 3850 turbo x-em volt én is azt hittem, de tegnaptól már nem így hiszem
. Egyébként ha 30 %-kal gyorsabb akkor 27 körül megéri a váltás, drágábban nem .
Ami kimaradt a tesztet nem én csináltam, de szerepel benne mindkét kártya . A másik a 30-ak majdnem mind mennek 700 körüli órajelen, azért az már nem rossz . Mindezzel nem lenézni akarom a 4670-et, az is jó kártya jó áron, 12xx felbontáshoz tökéletes . -
lsc
nagyúr
válasz
CHIPman #3443 üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni, ha találsz 800 4-4-4-12-es 2x2 Gb-ot akkor az 1066-os felára nem éri meg, ha a ramokat 800-on tudod hajtani a fent említett időzítéssel /természetesen ha tuning miatt nem tudsz a szorzóval variálni akkor kellhet az 1066-os, viszont szerintem meg lehet találni azt ahol elég a 800 körüli /. Én most váltottam 2x1066-ról 2x2 800-ra, xp 32 bit alatt csak 3,5 gigát lát, viszont játékokban észrevehetően gyorsabban tölt és sokkal kevesebb az apró megakadás amikor tölti a pályát . Más alkalmazás is "olajozottabbnak" tűnik .
-
-
lsc
nagyúr
Akkor ez "júzergond" lehet, hétfőn raktam össze egy giga ep35 ds3, 5200, sapphire 4670 gépet, tökéletesen ment, feltettem a .net 2.0-t majd a gyári cd-ről a catalystet, semmi gond nem volt vele . Azt már párszor olvastam, hogy a gyári driver a jobb a 8.9 sem az igazi hozzá még .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest