- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
TomBoy1986 #8551 üzenetére
Ez így már világos
-
Chaser
legenda
válasz
TomBoy1986 #8548 üzenetére
Ha ez így van, akkor 1általán minek tesznek CF csatit a kártyákra? Csak úgy érdekelne
-
Chaser
legenda
Ha valakit érdekel, eladó az AC-s 4670-em, én kijátszottam magam
-
Chaser
legenda
Nekem volt 4830, sokkal kraftosabb de zabál is, 4670 meg kis szeretnivaló
kinek mi a fontos..
bagocsi: Milyen cpu van mellette, milyen OS és mennyi ram?
Vladi : Te még mindig itt jársz?
én beérem annyival, hogy furmark közben se hallom
szerk: 1ébként 4650-nél ahogy állítottam ott pörgött is jobban a venti
-
-
Chaser
legenda
válasz
Melorin #8480 üzenetére
Nem szoktam netről vásárolni, de nézd meg ipont. Zafír 512MB AC -olcsóbb mint a ref-, GB 1GB zalman, nem azért ajánlottam mert 1GB-os, ezen zalman van, az 512-esen valami fosch, ennek ellenére majdnem 1 árban vannak. Ultimate mellé igazából nem árt egy +venti, ha nem légkonds helyen használod nyáron, az AC-s mellé viszont nem kell semmi, AC L2 pro hűtő van rajta, az is alapból 3k körül van. PP működik, feszt, órajelet idleben végletekig visszaveszi, 165/250 a gpu és ram.
mcs: A ref hűtéses ddr3-as 4650-em fél óra furmark után megállt 80 foknál, egy 12-es ventit raktam elé..de legalább nem volt hangos.
-
Chaser
legenda
Minek gyorsítana, ha furmark se vitte 60 fok fölé?
Gamekben 50 alatt volt.
Melorin: 4650-et sztem ne vegyél, ddr2-esek, csak a zafír csinált ddr3-asat, de azt se nagyon lehet már kapni. Pár k-t csapj hozzá és lesz használható vga-d: Zafír 4670 ultimate, 4670 AC verzió, GB 1GB-os zalman verzió, ezeket érdemes venni azok közül, amiket szinte mindenhol kapni.
-
Chaser
legenda
Zafí 4670 AC ddr3. gpu 750mhz, ram 873, ezeket felrántottam csak próbaképp 800/900-ra. 20 perc furmark után 57-58 fokos a gpu, 23-24 fokos szobában. Venti nem moccan el a 12%-ról ilyenkor se, bekapcskor felpörög aztán beáll ide és eszerint marad is, kb annyi hangja van mint a tápomban levő 12-es ADDA ventinek /12-14dB/. Ha ultimate-ot veszek akkor tápból is psszív kellene
-
Chaser
legenda
Erről beszélek, hw gondra nem utal semmi, egy sw bekavarhatott, drivereket cserélgetted. Én feltennék egy friss wint azzal a driverral ami először is volt, ha nem jelentkezik a hibajelenség akkor 1értelmű driver vagy sw hiba volt.
Mától egy AC-s zafír 4670-nel újra tag vagyok
-
Chaser
legenda
Ha furmark is lefut, akkor egy új os, ott már nem illene előjönnie a hibának, az ati driverek érdekesen tudnak néha viselkedni ha nem tetszik nekik valami.
-
Chaser
legenda
Lehet nekem is lesz holnap egy ilyen, tudom pár k-val többért már akár garis 4850-et is ki lehet fogni, de: az idel/load többet fogyaszt, sokkal nagyobb, tápcsati is kell neki, ha halkat akar az ember akkor HIS iceq, vagy venni kell S1-et ami + 3-4k..hát elgondolkodtató, de én szeretem az "EE" dolgokat
kilógna a gépemből egy 4850, szó szerint is
-
Chaser
legenda
Nekem sokkal nagyobb bajom van a HDMI-vel, tegnap ránéztem a fogymérőre és 8W-tal többet evett a gép, mint szokott. Miafakk?
200/700-on járt a kártya, 165/250 helyett. Naná, mert csatlakoztatva volt a tv HDMI-n. Ezt csinálta minden ati PP kártyával, ezzel a 4650-nel eddig nem. De gyanítom köze lesz ennek az atiflashez vagy RBE-hez, mert mióta feltettem őket azóta vannak érdekességek nálam.
-
Chaser
legenda
Új driverrel megszűnt a probléma
-
Chaser
legenda
válasz
kriszbon #8377 üzenetére
Nem figyeltél, ez már ddr3-as, az újak AC-vel jönnek, ddr4-es már nincs is.
Akad-é olyan, aki wolfenstein2-vel játszik win7 alatt? Rendszertelenül újraindul a gép, de csak ennél a gamenél, proci tuningot kilőttem, hátha nem tetszik neki, a vga tuningot is, ugyanaz. Ki milyen drivert használ azok közül akik a fenti párossal tolják? Kizárársos alapon driverregondolok, úgy megfekszik a win alig tudom visszahozni, xp egyből indul, biztos nem hw gond.
szerk: x64-es win7, 2009.08.13. a driver
-
Chaser
legenda
Ez AC hűtéses, az új kisebb arany színű valami. Majdnem ilyen AC hűtéses a zafír megoldása, előnye jobb a powerplay, jó a ventiszabályzás, de csak 2 év garisak. Az 1 gigás GB szintén jó, a rajta levő hűtő használtan is alhangon 3k, vf700al-cu, az 512-esnél pár száz ft-tal drágább, azon a legratyibb hűtés van.
-
Chaser
legenda
válasz
Atis707 #8356 üzenetére
Zafírból veheted az új AC hűtéses verziót, az 512-esnek 873-as ramja van, az 1 gigásnak 800-as. GB-ból az 1 GB-os jó választás, szintén 800-as rammal, vf700cu hűtéssel. Asus is jó, de már elvileg nem az AC hűtésest árulják, az új nem tudom milyen, az AC-s ventijét 5V-ra kell kötni és csendben van. A zafírok anélkül is csendben vannak. Ha ezekből választasz nem kell hűtőt cserélni.
artiny: Neked is javaslom ezeket, 800-as ram ne ijesszen meg, ddr3-as 4650-em van, gpu 600mhz, ram 700mhz, másban ugyanaz mint a 4670. Eddig shuftet és wolfenstein2-t láttam mind2 kártyán, egy hangyaf@sznyival se volt gyorsabb 4670-en egyik se. Az 1 gigás azért is jó választás, mert ha eladod ph-n kívül díjazni fogják
-
Chaser
legenda
Volt szerencsém kipróbálni egy AC hűtéses ddr3-es zafír 4670-et, 873-as ram van rajta, szemben a gyárilag mondott 800-zal. A 4650-em meg tuningolva maradt most vettem észre, a gpu 720-n megy, ezek szerint stabilan
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #8323 üzenetére
Nagyon csúnya lenne már, ha 4670-hez 2.8G-s c2d kellene, 4850-hez mi kell? Durván 2-2.5x erősebb, ahhoz 4ghz? 5850-hez 5.5Ghz?...én csak annyit mondok neked, 4830 mellett e5200 volt alapon, 1280-ban egy game se "laggolt", "szaggatott" és egyéb nyalánkság. Persze kellhet 2.8G, 1024-ben.
-
Chaser
legenda
Megnéztem műanyag burkolat nélkül a 4650 hűtőjét, egyből eltűnik az idegesítő zúgás, a keret generálja. Hűtési teljesítmény így valamivel kisebb lehet, de halk. Annyit kellett volna tenni a mérnököknek, hogy középre helyezik el a ventit burkolat nélkül, nem pedig a kártya végébe...
-
Chaser
legenda
VNF 100 hogy pontos legyek, 2 hőcsővel, anno egy HIS 26xt-n volt, kártyát eladtam, hűtés maradt. Az új gazdi valamit fabrikált rajta, de már nem használja, kiderül jó lesz-e még így vagy nem. Jó kis kártya lenne vele.
Ezt a tuningot csak "úgy" néztem, vga-t sose szoktam tuningolva használni. De a procit mindjárt csomagolom, 1 darabig sehogyse használom a vga-tHa nem válik be a zalmi, akkor megnézem műanyag burkolat nélkül 12-es ventivel mire megyek, ha úgy se jó eladom, és GB vagy zafír 1 gigás jön helyette, azoknál biztos nem kell hűtést cserélni.
-
Chaser
legenda
Felraktam a CCC-t, "hátha" alapon...64 bites win7-es, de az overdrive rész szürke, rivatuner már nincs fenn. 5let?
-
Chaser
legenda
Kipróbáltam a shiftet, 1280, details talán middle, vagy middle-high, korrektül megy, épp olyan részeken éreztem lassabbnak egy kicsit a kelleténél ahol nem lett volna indokolt 1vs1 meccsen.
Aki talál ilyet 14k alatt újan, az bátran vegye meg, jó cucc
Efölött az 1 gigás 4670 AC verzió, vagy a GB 1 gigás zalmi verzió, ha 600-as gpu-val és 700-as rammal így megy a kártya, azok csak jobbak lesznek 750/800-zal.
-
Chaser
legenda
Változtak az üzemmódok újabb restart után
165/250
300/250 vagy 700
600/700
Ezek vannak. A középső üzemmódot eddig csak a tunernek sikerült elérni, egyébként az első verzió él filmek alatt is. Jó kis kártya ez -
Chaser
legenda
Ahogy zodo mondja, kevered a szezont...
Igaz van tápcsatis 4670, de az agp-s, nyilván az agp portnak valahol vége lehet 40-50W-nál. Pcie vonalon nem volt tápcsatis 4670, pcie 1.0 tud 75W-t, a 2.0 150W-ot.
Becopatott a vga, nem lehet levenni a műanyagburkolatot, csak ha leszedem az egész hűtőt -amihez most nincs kedvem-, kapott 5V-ot a venti így el tudom viselni
A műanyag burkolat miatt erősödik fel a szélzaj. Rivatunerrel próbáltam lentebb venni a fordulatot, de ott 25% a minimum, ez alapból 3-on ment...
-
Chaser
legenda
Azt nem szeretem, fel se raktam.
Gyuri27 : Számítson, én még ha garis procit is veszek, garlevelet nem kérem
Sokan mások is így vannak ezzel. Használt 4670-ért 1-1.5 évvel meg nem adok 16k-t elvből, legyen az zafír ddr4-es is, ha GB 1 gigás zalmannal bruttó 18kxxx ft 3 év garral, egy ilyenért adtam volna ha jó helyre garis 2+ évvel. Lényeg, HD kis 5-ösig van vga-m
és nem is rossz
-
Chaser
legenda
Ventiszabályzást mivel lehet 64 bites win7 alatt buherálni? 3%-on megy idle, hát elég csúnya
Most nem akarom kiszedni a gépből.
-
Chaser
legenda
válasz
V.Stryker #8259 üzenetére
Az AMD oldalán megtalálod könnyen. HDMI kábel vagy jó, vagy nem, ki kell tapasztalni.
Feltelepítettem a vga-t, tv-t kezeli natív HDMI-ről
2D-ben gpu-t visszaveszi 200-ra, ramhoz nem nyúl, most furmark, aztán 1-2 game...
Furcsa, a dobozán 2DVI+tvout típust írnak, de ez HDMI-s kiadás. -
Chaser
legenda
Néztem a shiftes cikket, már nem is érdekel annyira, nincs rendőrös ótós' üldözés? Mennyenek' már...
-
Chaser
legenda
Itt egy ph-s teszt a ddr3-as 4650-től, nem marad el olyan sokkal a 4670-től, hogy ne élném túl
szerk: csak a link maradt le...
-
Chaser
legenda
válasz
Stirlitz #8234 üzenetére
Nem fogom tuningolni
zodo: Ahol én néztem nincs, meg ilyen árakon?
lol 18k pár száz ft a GB zalmis 4670
12.5-13.5k közt volt értelmes helyeken mikor még "szezonja" volt. Mért ezt vettem? Mert használtra nem jött értelmes ajánlat, a végén erre a 4650-re igen, amikor már letettem róla hogy veszek valamit. Annyiért vettem amennyit ér, pár hét-hónap és valszeg 4670 úgyis feledésbe merül, akkor még kis buktával eladom, de az is lehet marad.
ha kezeli rendesen a tv-t, Q3, MW, generals, zero hour nálam a főprofil, meg 1nsaneha az új wolfensteint eltolja meg shiftet valamennyire az külön öröm
Gyuri27: Hagyhatod a garis dolgot, vga-nál én nem hagyom
Akinek jó 16k-ért egy ddr4-es 4670 cc 1 év garral egészségére
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8225 üzenetére
Mesélj már, hol?
15-16k-s ajánlatnál jobb nem jött ilyenre. 18300 bruttóért volt helyben 3 év garis 1 gigás zalmi hűtéses GB, Zafír eleve 2 évet ad...szóval...Nagy nehezen sikerült vennem egy ddr3-as 4650-et, talán még a tv-met is kezelni fogja. Ha beválik jó lesz hd5670-ig
-
Chaser
legenda
válasz
Stirlitz #8187 üzenetére
Engem a feszültség érdekelt volna főleg.
Van még hasonló árban HIS IceQ is. igaz 2 év garis, de az is 1 gigás, elvileg effektív 17xx ram órajellel. A lényeg, ezen 2 DVI+svideo van, svideo nem érdekes, de pont ilyen 2 DVI-s csodát kerestem. Hangról itt is jókat írnak, de az idle órajel/fesz mennyi? Hátha beesik valaki akinek ilyen van
-
Chaser
legenda
Jah, a legfontosabb: idle milyen órajeleket használ? Az enyémnek tán volt egy low idle, egy middle, és egy load órajel és fesz értéke.
-
Chaser
legenda
válasz
Stirlitz #8174 üzenetére
Manyualt' ismerem, 512-esem volt, az xarakodott a tv-vel, persze hangot hdmi-n tud minden 4670. vf700 al-cu hűtő van rajta, az magában használtan is 2-3k, szóval ennyiért nem sok a kártya. GV-R467ZL-1GI típusról beszélünk, gondolom ZL takarja a zalman hűtést. A másik 2 ugyanolyan lapos hűtésű mint az 512-esé, az egyik green, specek szerint ahogy nézem ez annyit takar, hogy a gpu 650mhz-en jár. Asszem beruházok rá, legfeljebb megint becopom a tv-t és eladom...
Ez a tuning nem is rossz amit nyomtál neki
-
Chaser
legenda
Beszéltem egy usa bazárossal, sehol nem talált triplexet
Ilyen nekünk nem nagyon lesz...
Stirlitz : Mesélj már róla, ilyet tervezek holnap rendelni, használtra értelmes -árú- ajánlat nem jött. Hangja? HDMI-t esetleg próbáltad tv-vel?
gyuromoj: Nem kell tápcsati. Érdemes volt a zafír gddr4-eset venni, már nem lehet kapni. Most van belőlük ddr3-as szintén AC hűtéssel, némileg csökknetett refhez képesti ram órajellel. Az aszus se volt rossz, de hűtőt váltott, az újat nem ismerem. Az MSI 512-es alu színű változata se rossz, na meg a GB 4670 1GB-osa zalmi hűtéssel, csak jókat írnak róla, ram órajele refhez képest azért itt is butítva van.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Normál 4830-ből is milyen szépet csináltak
A HIS-nek nálam gyorsan kimúlt a becsülete
szerk: jobban megnézve ez is majdnem akkora mint egy 4670, csak tápcsati valszeg van rajta
-
Chaser
legenda
Jaja, de mind2-t 800-asként hírdetik. Arany asus: fekete bordásról nem tudok, alu bordás fekete ventivel? De abból se láttam még képen se csak HDMI-DVI-DSUB verziósat. Hasonló a hűtése mint a 4830-asnak amit linkeltél, ami über jónak tűnik, ha tényleg 800SP-s ahogy írják, de nem vagyok vele kisegítve ha nálunk nem lehet kapni
Móci: A GW nagy hűtéses 98 green gt-je is jól néz ki, méretben is kb ekkora...na de az nem 4830...
-
Chaser
legenda
Asus 4830-hoz meg zafír 4830 képe van kinn, már a szemednek se hihetsz
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #8145 üzenetére
Nekem a mérete se tetszik a 4850-nek, pedig tegnap nézegettem egy xfx-et. Zafí 4830 z jó volt, idle tényleg 20W, de az is nagy, bár refhez képest kicsi, meg tápcsatis...ezekből mért nincs olyan mint 98gt-ből?
Vagy csak nálunk nem lehet kapni...
zodo: Bespájzoltak?
Úgy tudom náluk van olyan is, hogy kisker partnerhez viszik le a cuccot és ott át lehet venni, csak a gar miatt lenne fontos, ha esetleg gariztatni kell akkor gondolom oda vissza is lehet vinni.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #8141 üzenetére
Épp tegnap néztem, de már nem lehet kapni, meg drágább mint az AC hűtéses 1 gigás zafír, valaki linkelt róla képeket, 1000mhz-es ramok vannak rajta, amik 800-on mennek
Én tápomat könnyű elnyomni hangban, tegnap este bekapcsolva hagytam, aztán eladudtam, mikor felébredtem véletlen oda néztem és világítottak BD ramok szewmei
Na innen tudom hogy be van kapcsolva a gép
-
Chaser
legenda
Köszi, 3trémárk nem tudom mit mér, de nem valós 3D teljesítményt az biztos
Hatalmas különbség nem lehet, ddr3-as 4650 se marad le olyan vészesen ref 4670-től, pedig gpu-ja csak 600mhz-en jár, ram meg 700(1400)mhz. Ennél a GB-nél meg gpu 750, ram 800(1600). De megint találtam egy jónak kinéző vga-t, gainward 98gt green, tápcsati nélküli kis mérettel, netto 20k az egyik boltban, a GB 16k lenne...jó amikor van választási lehetőség, de ennyi?
szerk: De szép kis lapot vettél
-
Chaser
legenda
Az asus mikor kapott új hűtést?
-
Chaser
legenda
Nekem meg a monitort, szintén 19", úh lényegében 4670-nél erősebb vga nem kell. De abból milyet?...
800-as ram mennyire fogja meg a teljesítményt 1000-hez viszonyítva?
Csinált valaki ilyen jellegű tesztet? Az 1 gigás GB nem lenne rossz, azért csak vf700 alcu van rajta, hűtéssel nem kellene mókolni, de a 800-as ram mire elég?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest