- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
cadaver
tag
ahá, koszonom. de nagyon :). kisgabo, ha olvasod bocs, hogy levelet kuldtem, keson vettem eszre hogy ide is leirtak mar.
-
cadaver
tag
gyermekek. nemreg vegigolvastam a full topicot, es bizony ha jol emlekszem, nincs egy teljes, fullos osszefoglalas a probelamat illetoen. az elso oldalon irt valamit a kollega :)) de radeon2.ru vagy mi is volt a cim, szoval onnan nekem nem sikerult letoltenem a programot, es ott csak megemliti hogy kell vmi flashelo stuff, de en azt se tudom miaz :))
-
cadaver
tag
plz HELP :) radeon 8500 LE (Built By Ati elmeletileg) tv-out ugy megy, hogy vidkartyara ra van nyomatva egy S-Video->RCA atalakito, az RCA meg van hosszabitva, es ez megy bele a tv-be. szal ugy nez ki a vege mint a jack-dugo :). na: regi-regi Sanyo tv-vel fekete feher kep ugral ezerrel, ujabb samsung tv csak fekete feher. na, tehat akkor nosza, NTSC-rol PAL-ra. de en ilyet nem merek/nemtom .osan, hogy kell, szal mennyiert csinaljak meg mistralban, ha ott vettem a karit? vagy veszelytelenul en is meg tudom csinalni otthon? ja, es berelt vonallal proszalkozom, de nem tolti le :) ezt a flashradeon8500at. szal hogy pontosan hogy is kell akkor ezzel varialni?
eloreiskosz
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest