- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkling
tag
Sziasztok!
Mától gazdája vagyok egy ilyen kártyának: Sapphire 6870 OC.
Remélem hűen ki fog szolgálni a következő 4-5 évben
Mi az amivel érdemes tesztelni, h. megfelelően működik-e?
Telepítettem egy pár játékot (Crysis 2, MW3, BF3, Metro 2033, JC2 meg egy rakat demó), gondolom ha ezek alatt jól szerepel, akkor gond nem lehet vele.
(Csak zárójelben jegyzem meg, h. valamiért elég macerás volt a VGA rendelésem. Először megrendeltem a ED-ből 1 Asus DCU-t 54ezerért, másnap megszüntették a forgalmazását, 1 hétig vártam, majd töröltettem, mivel azt mondták nem is várható, így megrendeltem Gianni-tól a fenti Sapphire-t. Persze, h. 2 nappal később újra lett Asus, immár 58ezerért. Vártam a Sapphire-t G-től, de mondta, h.még nem jött, rendben, várok. Közben itt az aprón találtam egy új Sapphire 6950 1GB-t 58 + postáért, filóztam rajta a hétvégén és tegnap lebeszéltem az eladóval, G-nek pedig írtam, h. lemondom a rendelést. Erre ma reggel megjött a 6870. Egy pár percig agyaltam, h. akkor eladjam a 6870-t és jöjjön a 6950, de aztán úgy döntöttem, h. elég nekem a 6870 és lemondtam a 6950-t. Lehet, h. nem jól választottam, de már nem variálok.)
D.
-
darkling
tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb venni:
Asus 6870 DCU v. Giga 6870 OC?
Áruk kb. ugyanannyi. Igazából a hűtés és a zajkeltés különbségére volnék kíváncsi.
Vagy egyszerűen döntsek szimpátia alapjánKöszi!
D. -
darkling
tag
Sziasztok!
Az MSI kártyákra tényleg csak 2 év gari van már? Néhány boltban 2 évet írnak, illetve mondtak, más helyen pedig 3 év van írva.
6870 Hawk-ot vennék (vagy 6950 TFIII/OC-t ha belefér), de ha csak 2 év a gari akkor lehet, h. Giga lesz.
D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest