- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, látom Neked is pont olyan lapod van mint nekem.
Hát az elmúlt időszakban, számtalanszor megfogadtam, hogy mATX-es lapot a jövőben nem
Pont ezen okból kifolyólag. Egyébként a lappal nincs más semmi gondom -még annyi, hogy a processzornál csak egy hőmérsékletet jelenít csak meg a négy helyett -, éppen ma regisztráltam be az ASUS-nál
Pár napja múlt 3 éves...
Az elmúlt három évben nem volt vele gondom, de lassan korából adódóan cserélni kellene... igazából már tervezgetem egy ideje. Addig pedig kivehetném az X-FI-t is. A vízhűtőblokkal az a gond, hogy sokba kerül, amennyibe kerül a komplett vízhűtés abból megvan egy sokkal korszerűbb ATX-es és nem mATX-es új alaplap is, ráadásul mint mondtam én nem szeretem a gyári hűtéseket eltávolítani, soha nem is csináltam, mert az garancia vesztéssel járna. Ok tudom, hogy lehet úgy csinálni, hogy ne vegyék észre, de én nem csináltam ezt.
A VGA a nyári hőségben sem hevült veszélyes mértékben, megvoltam vele elégedve e tekintetben is.
A rezonanciánál csak azon filozofáltam, hogy miért nem rezonált eddig a több mint egy évben?
Egyébként klassz házad van
csucsbicep: Hát passzentos az tény. Haveromnak ASUS M4A88TD-M EVO alaplapja van, ami szintén mATX-es, pár napja kivette a szintén X-FI-s hangkártyáját, mert a Sapphire 6870-ese így sokkal hűvösebb. Viszont a Sapphire-nak csak egy ventilátora van, és az is középen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest