Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13134 üzenetére
Terheletlenül halk, terhelve megjön a hangja (36%-os fordulatszám).
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13136 üzenetére
Azért nem semmi vagy, végig a nem létező refhűtőre hivatkozol, majd letagadod. Erről ennyit, további jó "szakértést".
Mod Turbolada II: Beindult a turbo
?
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13134 üzenetére
Lehet, nem tudom, ebben nem vagyok jártas.
Akkor nem értem mit ajánlgatsz. A toxic hasonlít rá csak nem az, ennyi.
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13132 üzenetére
Képnézegetésről már leszoktam óvodás koromban, jobb utánanézni a dolgoknak. A webshopok képei meg a termék között már nemegyszer okoztak meglepetést.
De akár Te is mutathatsz referenciát, tudtommal csak ES példányban léteztek.
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13125 üzenetére
Mutass nekem refhűtős kiskerben kapható 6850-et.
-
Asbee
veterán
válasz
Tothgera30 #13125 üzenetére
Köszi a segítséget, így már oké, most már csak játék alatt van kis hangja 58 fok fölé nem megy. Bár ez is bosszantó, hogy megveszek egy vga-t amin jó hűtés van aztán állítgatni kell.
-
Hanok
senior tag
válasz
Tothgera30 #13069 üzenetére
Te nem a tapasztalataidat írtad le hanem egyenesen lehülyéztél..Szerintem magaddal szemben is állíts hasonló mértéket mint amit mástól elvársz és majd utánna lehet tiszteletről beszélgetni...Én úgy gondolom hogy a hasonlathoz lehet rossz szó jutott hirtelen eszembe, de az is egy érzés amivel szimbólizálni szerettem volna azt hogy hw-eknél nincs érzelem meg érzések..Véleményem szerint..De ezért hagyjuk is, értelmetlen dolog erről vitázni..
Csak hogy on is legyen, ismerem a tesztet, de úgy gondolom hogy Clock to Clock sokkal erősebb egy mai proci mint 3 éve.. Én nagyon sok tesztet szoktam olvasni, és azok alapján válogatom a hw-ket a gépembe...És ért már negatív meglepetés is, meg más usereket is, ezért soha sem tudhatod hogy amit olvasol tényleg úgy van-e...(nem a kolléga tesztjéről beszélek)
-
Hanok
senior tag
válasz
Tothgera30 #13067 üzenetére
Én nem veszem magamra, és inkább cinikus mondatnak szántam mint sem személyeskedésnek, az nem az és stílusom. Meggyőzni úgy sem foglak, nekem vannak tapasztalataim ezt megosztottam, Én nem tesztekkel játszom, viszont amit tolok azt meg elég sűrűn, és optimalizáció ide vagy oda sajnos ezt tapasztalom...
-
Hanok
senior tag
válasz
Tothgera30 #13058 üzenetére
Csak azt mondom amit tapasztaltam, engem nem mozgatnak a bugyuta kis tesztek....De én nem is értem, nálad a limit az érzésre jön mint a hányinger vagy hogy működik ez? Tolj be egy witcher 2-őt koxra, és lássuk mit gyorsít alap órajelhez képest a 4ghz-ed...És ez az idő előrehaladtával csak rosszabb lesz... De szerintem felesleg már ez a "kihajcsae" téma....Egy 3ghz körüli 4 magos bőven elég, és szerintem ezzel nem vezettem félre senkit....
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tothgera30 #13063 üzenetére
Én ezért nézem mindig a PH!-s teszteket, az reális képet ad..
-
Turbolada II
őstag
válasz
A linkelt teszt eléggé Nv promó.
Amúgy szerintem szégyen amit az Intel és az Nv. csinál. Mondom ezt annak ellenére, hogy a héten fogok i3-2100-at venni.
-
Beri
addikt
válasz
Nem ő vezeti félre a népet, hanem a hardverteszt.hu. Egy dilettáns banda rengeteg rossz méréssel, félreértelmezésekkel, belemagyarázásokkal.
Nekem is ilyen VGA-m van és elférne alá egy nagyobb proci is, mert hiába van 4Ghz-en a 965BE, nem igazán ütköztem még VGA limitbe
800x600-ban játszol? [link] [link]a 6850 egy eléggé CPU igényes kártya
Ilyen meg nem létezik. Processzorigényes alkalmazások vannak, de olyan nincs, hogy ugyanannyi fps-hez ugyanolyan beállítások mellett az egyik VGA-val kevés a CPU, a másikkal meg nem. -
válasz
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13034 üzenetére
WindForce
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Tothgera30 #13034 üzenetére
Ez pl akkor winforce.
Köszönöm a helpet! -
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13020 üzenetére
csak megvárom a működő riser(eke)t. és majd ahhoz igazítok mindent.
eladó vga-d nem rossz.(#13021) jozsi252
nézd meg légyszi az aláírásomon kévő 2 linket. kicsit világosabb lesz a koncepcióm. (legalábbis ami a középszerű tucatházakat, a ventiket és a szellőzést illeti.)még ventik a házba...
éppen a meglévő, maradék 2-t akarom likvidálni...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13016 üzenetére
már megint a venti
mint írtam, úgy néz ki, a15 centis riser működik. de most nncs a kezemben, mert próbálták meghosszabbítani 30-rra, de a választott kábel valszeg alkalmatlan volt rá.
de má rrendeltem 2 újat, forrasztottat.ha azt működik, akkor csak a felxibilis cf kábel hosszám múlik, mennyire tudoma 2 vga-t egymástól és az alaplatól kifelé eltávolítani. és megdönteni a hasát fölfelé, hg yalóla meleg ki tudjon szökni.
ki van ez találva, teccikérteni?
asus p5q premium lapom van. oem vettem. cf kábel nuku.
azt honnan lehet kukázni? azok laptól független kompatibilisek? vagy laphoz valót kell vennem? elvileg 4*cf-es (cxf) a lap.nagyon nem vágom, hogy is vannak ezek a kábelek. de utánaolvasok....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13014 üzenetére
igen. kb. jól gondolod.
még a kis, nagyságrendileg max 30w-os, passzív vga-khoz (8400gs, 210), sem győzök 30-40 dekányi alumíniumot hozzádolgozni:
(a vga bordája a kis piros. low profile nyák, a fölé logó gpu hűtőhöz van a monstrum a másik oldalról nekidolgozva. load -20 fokot jelent. 90 vs. 70....a 120w-os karihoz legalább egy 4 kilót kéne hozzápakolni.
ezen a powercoloron talán, ha fél kiló van. de ott a gari. forrjon fel. nem érdekel. az más tészta, ha állandóan leverné a hővédelem. ezért kéne egyet látnom. ez 1 óra altt kideül. ha tényleg 100 fok alatt tartható, és nem fagy ki fullpassazv módban, akkor jöhetne a másik. ha leverdesi, akkor eladom olynankk olcsóbban, pár k veszteséggel, akinek van aktív házhűtése.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12930 üzenetére
Miben voltál limites? miért kellett?
-
naksys
senior tag
válasz
Tothgera30 #12669 üzenetére
Igen, felülvezérli. Grafikusan be tudod lőni, hogy milyen hő értékeken hány % legyen a fordulatszám.
Nagyon egyszerű. Létrehozol benne egy profilt, azt elmented és kész. -
xLt`
tag
válasz
Tothgera30 #12669 üzenetére
nekem is nagyon hangos alapon ez a kártya. annyira nem zavar de idegesítő, hogy sokkal hangosabb mint bármi a gépben
-
naksys
senior tag
válasz
Tothgera30 #12661 üzenetére
MSI Afterburnerrel be tudod lőni.
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12661 üzenetére
Két megjelenítőd van?
Mod : Akkor nem értem az órajelet, 300/300-nak kellene lenni legalább. Gigánál voltak biosz gondok, igaz ha jól emlékszem nem oc-vel, remélhetőleg valamelyik oc tulaj tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged