- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz
csatahajós #2094 üzenetére
Jobban is melegszik,többet fogyaszt,csak egy magos és lassabb mint az 5970 és alig olcsóbb...nem a legjobb vétel szerintem de van legalább Physx
-
KillerKollar
őstag
Üdv,gépvásárlás elött állok és egy HD 5970-re esett a választásom a vga terén(Asusos méghozzá).Az volna a kérdésem hogy az alapban rajta lévő hűtő elég megbízható-e vagy érdemes rátenni valami komolyabbat és ha érdemes akkor az Accelero Xtreme 5970-ről mit gondoltok?Válaszotokat előre is köszi.
-
KillerKollar
őstag
Szerintetek egy Asus P5KC alaplapba érdemes berakni egy HD5970-est?Úgyértem elvileg támogatja a CF-et de mégis nem fogja vissza valamiért?Csakmert itt olvastam(asszem tomamd írta) hogy egy P5KC-ba volt beletéve egy 5970 és 30%-al visszafogta a teljesítményét(legalábbis ő azt írta) igazából az alaplap volt az 1etlen pont amiben biztos voltam hogy nem lesz vele baja a karinak de ezek szerin már ez sem az :'( 1általán az hogy a fenébe lehet hogy egy alaplap visszafogja a kari teljesítményét?Mert támogatja vagy nem...PCI vagy nem,támogatja a CF-et vagy nem,elvileg ez támogatja a CF-et és PCI-os mi a fene baja lenne a karival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest