- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
finkelstein
tag
válasz
KillerKollar #2095 üzenetére
Erre a másik oldalról jönne a szokásos duma, hogy az ati driverek milyen borzalmasak, meg a hotfixek szüntelen telepítésében megkeseredett lúzerek, akarom mondani júzerek siralmai.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KillerKollar #2084 üzenetére
Messze nincs az AMD a TSMC-re utalva. A GlobalFoundries is csinál megfelelő gyártósorokat. De amúgy igen. Valószínűleg idén a HD 6700 lesz a csúcs, illetve abszolút csúcsmodellnek megmarad a HD 5970.
Szerintem a TSMC csak később játszik szerepet az AMD-nél. A HD 6800 lapkáját a GloFo-ra küldik ki először. Utána persze a TSMC-nél is bedolgozzák. Valamikor nyáron lehet meg a tape-out.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KillerKollar #2080 üzenetére
Lehet, hogy lesz, de lehet, hogy nem. A HD 6700 lapkájával biztos nem éri meg. Ezek gazdasági szempontok. Maximum a gyártóknak engednek ilyet csinálni 1000 dolláros luxustermék szintjén.
A HD 6800-ra már a 28 nm-e lapka kerül, abból be van tervezve a HD 6900, de ha a HD 6800 is megfoghatatlan lesz a konkurenciának, akkor nem éri meg kiadni egy dupla GPU-s verziót.Sárpac: Már szállítják a 7 GHz-es GDDR5-ös mintákat.
A 384 bit bonyolultabb nyákot és tokozást jelent, és ez nem téma a 7 GHz-es chipeknél. Az Ati stratégiája előtérbe helyezi az olcsó gyártást. Próbálják a brute force módszert minimálisra venni.
-
bigdigit
addikt
válasz
KillerKollar #2080 üzenetére
tapasztalatok alapján nekem már nem is kellene 2gpu.most megelégednék 1gpu-val ami annyit tud minimum mint egy 5970.de ha több ám legyen.
-
Casterke
tag
válasz
KillerKollar #2033 üzenetére
Tegnap kipróbáltam mi lenne ha felrakom a ventit 100%-ra hát majdnem felszállt a gépem úgy kellet leszorítani
, de ha nem húzod a kártyát egy olyan 30-50%körül fog menni játékokban, amit észre sem veszel..
-
Casterke
tag
válasz
KillerKollar #2027 üzenetére
amúgy jól gondold meg, hogy megbontod a vga-t mert ugye garivesztés kivéve, ha úgy vissza tod csinálni, hogy ne vegyék észre.. nekem tökéletesen megy mondjuk egy 20cmes oldalról segít neki
ha nem zavar egy átlagos venti zaja sztem simán kibírod
-
eladohardver
őstag
válasz
KillerKollar #2027 üzenetére
azt hogy nem kapható.... Ezért nincs most 5970-em... Nem vagyok kivi a ventije hangjára ami még a fejhalgatón is áthallatszik....
-
lsc
nagyúr
válasz
KillerKollar #1795 üzenetére
Az 5970-nek már nem árt pcie 2.0-ás foglalat, a lapodon meg nem az van. Már az 5870-et is visszafogja pár százalékkal a pcie 1.x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Honda topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest