- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
segurissima
csendes tag
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Hat igen, amikor a VGA tonkrement, eloszor teljesen uj gepet akartam venni, mert beragtam..de mivel meg csak egy eves, ezert aztan gondoltam, hogy lecserelem csak a kartyat. Utanaolvasgattam, es kiderult, hogy nem lesz az ugy jo
Igy aztan tap, haz, meg monitorcsere is bejatszik...10 perce gondolkozom a procin is, de az meg mindig szuper, nem bantom
Csak egyesevel kell mindent osszeszedegetnem
-
sniper elite
senior tag
válasz
DigitXT #1229 üzenetére
Igen éppen ezért ha lehetséges már elkerülöm a 5970 használatát, de ha úgy éri meg legtisztábban akkor maximum eladom. Azon agyalok, csak nem nagyon értek hozzá... hogy az Asus nyákja elvileg valami tuningbarát nyák vagy ilyesmi, ilyet olvastam még amikor először rákerestem, több feszt bír elvileg. Szóval nem-e ezért hibás a nyák, és gpuval nincs is semmi baj, csak egyszerűen Asus rosszul megtervezett nyákja okozza a bajokat, nem lehetséges ez
Mert valahogy kétlem, hogy az AMD sorozatban adná le a gpukat, miközben tudnák hogy alapból probléma lesz velük. Ezért gyanakszom Asus háza tájára a probléma forrásaként.
-
Ribi
nagyúr
Mondjuk azon én is igen meglepődtem, hogy egy 2.6Ghz-s proci bőven kihajtja ezt a karit.
Most vagy a játékok vannak ilyen jól megírva, vagy csak használják mind a 4 magot és azért elég nekik ilyen alacsony frekin, vagy az ufok beavatkoztak. Mert már a 4870-nek sem volt mindenütt elegendő egy 3Ghz-s C2D. Fura mindenesetre. -
TESCO-Zsömle
titán
Ez nem faszság, hanem egy állapot, ami megmutatja, hogy a VGA-d vagy a CPU-d teljesítménye a kevés (az ideális állapothoz viszonyítva). Ennyi.
A faszság akkor kezdődik, mikor túllihegik a dolgot. A kihajtás nem egy állandó dolog. Függ a HW-ek teljesítményétől, a beállításaitól, a driver-től, és magától a játéktól is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest