- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8376 üzenetére
SAPPHIRE HD4890 1GB DDR5 PCIE (New Edition)
Ez a vga van a gépembe eddig szinte mindegyik 4870 és 4890 es vga volt már messze ez a legjobb ,azért van még megalapon nincs hangja magasabb furdulaton teljes terhelésnél meg jön a hangja de simán elmegy ,a vapor-x től halkabb
ghostmat
Igen rá lehet rakni a vapor-x re az általad emlitett hűtést de a VRM hűtést azt rajta kell hagyni tökéletes a gyári ,csak a gpu hűtést kell cserélni ,ha kell egyáltalán egyik legjobb hűtésű vga picit hangos de jó
-
thoo2
csendes tag
válasz
Ace Ventura #8376 üzenetére
hát 3-4 óra játék után ha nincs hang bekapcsolva kezd zavaró lenni de nekem
saphire hd 4890 1gb oc-m van ha nem ez a 3d más a hűtesd valószínűleg. arról nem tudok mit mondani -
thoo2
csendes tag
válasz
Ace Ventura #8372 üzenetére
elég hangos de hogyhozol ki max terhelést? én még a hűtés 30 % se használom a gta 4 el sem
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8356 üzenetére
Az egyik legjobb vga ami kijött a 4890 es ből pár fokkal melegebb mint a hasonló felépitésű,
HD4890 "New Design, de magasabb is az órajele és erősebb is ,erhelés nélkül 2D ben alig hallani a hangját 3D ben már megjön a zúgás de nem vészes és jól hűt de ez nagyban függ a háztól is amibe szereled -
Mika1227
őstag
válasz
Ace Ventura #8312 üzenetére
Nekem hangos volt, de volt akinek meg nem és megfelelt úgy!
zolisx4
Csak azért kérdem a RAM-ot mert most én is vettem 2×2GB-ot és a 2×1 még megvan és akkor lehet nem is kéne eladni hanem betenném a gépbe jól jöhet még! -
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8312 üzenetére
igazából hallottam ilyen vga-t működni engem nem zavart a ventilátor hangja és jól is hűtött ,de a hang az egyénileg változik ,kinek mi hangos
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8306 üzenetére
Mika1227 Fórumtársunknak van ilyen vga-ja őt zavarta a hangja a hűtésnek és lecserélte Accelero S1 Rev2 re és ha jól emlékszem 2 db 12 cm ventit rakott rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest