- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
sdavidliver #6598 üzenetére
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6567 üzenetére
Igen.
Ha egymás után több dolgot szeretnél írni, akkor kattints a szerkesztés gombra, így még 5 percig átírhatod a hozzászólásod, és nem kell kettő külön, amit nem nagyon szeretnek a fórumon (pláne ilyen rövid időn belül) Egyébként ha nem a topikba illik amit írsz, már pedig ez nem, akkor azt állítsd off-ra, azaz hogy nem ide tartozik. Ez egy szakmai fórum, szóval jobb lenne ha inkább a témával kapcsolatban írnál mindenhova.
Ez csak egy kis segítség, mivel még új vagy, de vedd leb@szásnak(#6570) kbalazsa
csak segítek -
kbalazsa
senior tag
válasz
sdavidliver #6563 üzenetére
Már hogy ne lenne 4870-en HDMI kimenet.... sőt 4850 és 4830-on is... kártyája válogatja, van amit így szerelnek (s-video kimenet, D-SUB és egy DVI), van amit úgy (2 DVI + HDMI) stb... szóval ha csak emiatt választottál 4890-et, az fölösleges plusz kiadás volt...
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6564 üzenetére
Jobb oldalt: adataim-ra katt
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6557 üzenetére
egyáltalán nem, teljesen ugyanaz a két proci, csak a 965-nek gyárilag feljebb van véve a szorzója, amit te is megtehetsz gyári hűtővel is
(#6559) sdavidliver
Gépemet látod, ha rákattintasz a nevemre, egyébként használd a válasz gombot, hogy tudjuk kinek írsz. 1680x1050-es felbontáson játszom, és nincs olyan játék ami ne full grafon menjen (csak GTA IV, de az más dimenzió)
-
sdavidliver
csendes tag
válasz
sdavidliver #6557 üzenetére
Ja és amúgy neked milyen géped van?
És szoktál rajta játszani?
És ha igen akko melyik játéknál mennyi az fpsed? -
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6555 üzenetére
Igen, a 955 3,2GHz, a 965 3,4GHz, kb pár ezressel drágább (egyes boltokban akár 5000forinttal is), de egy forinttal sem ér többet tényleg.
-
MZsoltee
veterán
válasz
sdavidliver #6552 üzenetére
Jól beszélnek, egy forintal sem ér többet a 965, mint a 955!
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6552 üzenetére
Írtam, hogy Phenom II 965 helyett Phenom II 955-öt vegyél. Nem éri meg a plusz pénzt, mert a 955-nek a szorzóját simán eggyel megemeled BIOS-ba, és máris a 965 szintjén vagy. Egyébként nagyon jó konfig, sokáig elég lesz.
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6550 üzenetére
-
varsam
őstag
válasz
sdavidliver #6546 üzenetére
Prociból viszont tényleg felesleges a 965 megvétele, mert a 955 ugyanannyit tud olcsóbban. Mindkét proci szorzózármentes, tehát ha a 955 szorzóját megemeled, akkor ugyan ott vagy mint a 965-el, aminél ezt gyárilag tették meg.
Nekem ugyan olyan 4890-es vapor-x-em van amit kinéztél, szerintem nagyon jó kártya, tudom ajánlani, elég halknak mondható, viszont ne ott vedd, ahonnan linkelted, ott drága, 46k körül már lehet kapni: [link]Alaplappal kapcsolatban pedig itt kérdezz: [link] Írd le az igényeid, mihez kellene és mennyit szánnál rá.
Milyen tápod van egyébként vagy milyet akarsz venni? Arról se feledkezz meg, mert elég erős konfigod lesz.
zolisx4: Ha jól tudom 790chipset csak CF támogatással tud többet mint a 770 (de ebben nem vok teljesen biztos) Igaz viszont, hogy nem lehet tudni kell-e neki a CF egyáltalán. Igazán maga a CF sem annyira ajánlott, mert egy erősebb egymagos kártyával nagyobb teljesítményt lehet elérni kisebb fogyasztás mellett, mint két gyengébbel (amik árban egyezőek), valamint nagyon ingadozik a CF teljesítménye az egyes játékokban.
Igen, a drágább lapot vettem - csak mert tájékozatlan voltam - , de már nem tenném, mert fölösleges, az a 770-es giga lap is tud annyit mint a 790-es. -
helkis
veterán
válasz
sdavidliver #6539 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest