- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
[link]
ezt olvasgattam elég érdekes jó cikk -
-
zolisx4
őstag
ami engem speciál rettentően idegesit az a cirmogás ami a vga ból jön ki az borzasztó már fülest használok hogy ne haljam
-
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #3156 üzenetére
igen az biztosan sok a 90 fok és bosszantó is hogy melegszik 90 fok az nagyon sokszerintem biztosan nem bir ki 5 évet ekkora hőmérséklettel gyakorlatilag az én XFX em is 60 fokrol indult rettentően idegesitett ventilátor 35 % még elviselhető a hangja röktön házat cseréltem aminek az oldalában van egy 24cm ventilátor na most már játék közben sem megy fel a hőfok 55 fok fölé de szerintem ez is sok hiába forró a tipus akkor is idegesitő
-
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #3152 üzenetére
jól jártál ha vissza adtok a pénzt hát már énis bánom hogy megvettem a 4890 est pont azért amiért te megvárod az 5 ös szériát a dx11 miatt de majd kiderür mi lessz a vége ennek mert lassan ugy változnak a dx ek mint az ati driverek azért akkora átütő siker a grafikában nincs kivéve ami tényleg arra van megirva
-
zolisx4
őstag
hát igen a gigabyt alaplap elég gázos nekem rengeteg bosszantó gond volt vele szagattak a játékok nem jól ismerte a memóriát fel de a legújabb bios megoldotta minden gondját azért a lap megérne egy frissitést mert nemrég beleraktam a 4 magos procit azt sem ismerte fel vissza régi proci bios frissités egy próbát megér szerintem
-
zolisx4
őstag
nekem annyira melegedett a vga hogy ki is fagyott és max on ment a venti eddig nem volt semmi gond és hogy hül a szobában a levegő már nem fagy ki
-
zolisx4
őstag
na akkor énis elmondom az eredményem a 2 magos procival 3DMark06 11450
3DMark Vantage 7566
a 4850 esem átlag 2000 ezer pontal csinált kevesebbet ez nagyon proci függő -
zolisx4
őstag
csak azt nem értem miért minden az Nv majdnem minden játéknál megjelenik a képe
sokan szeretik az Nv régebben nekem is volt a 9800gt ig bezárólag az volt sok minden rá van optimalizálva amikor ezt lecseréltem a 4850 re akkor derült ki számomra de még optimalizálás nélkül is jobb vga az ati
-
zolisx4
őstag
VRM nek hol nézed a hőfokát?
-
zolisx4
őstag
nem ide tartozik de a logic tápegységről tud valaki valami???
-
zolisx4
őstag
ez a teszt jó ,mutatja hogy is kéne a vga nak mennie de mikor belerakod az ithoni gépedbe a valóság mindig mást mutat mindig van, lessz ami kevés neki
-
zolisx4
őstag
az a helyzet ha a vga án be van kapcsolva a Vsyncron akkor annyi FPS lessz amennyire be van állitva a monitor ha 60 Mhz akkor 60 FPS felé nem megy ha 70 Mhz akkor 70 a max ez nem tudom miért van ha kikapcsolod a driverben akkor a szinkront akkor nem számit mennyire van beállitva a Mhzannyi FPS csinál amit tud a vga
-
zolisx4
őstag
nekem is van gond a COD-5 ben több pályán is megakad elég rendesen és még sorolhatnám a játékokakt amiben gyengébb mint a 4850 es em volt de én sem tudok rájönni mi a hiba windows teljes variációit kipróbáltam az xp től a win 7 ig és nem teljesit rendesen a vga barátom gépében neki 4 magos intel van ott meg 10 %gyengébb mint az 4850x2 se
tehát a vga az jó csak az én gépembe nem az igazi
-
zolisx4
őstag
nekem is a 9.6 os driver van fenn nekem mikor tölti be a op rendszert pislog a monitor
van valakinek tapasztalat? mitől lehet?
-
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #2690 üzenetére
pontosan nem tudni de mintha ugy olvastam valahol a win 7 tel jönne az 5széria .
de lehet hogy férre értettem valamit , sajnos az én gépembe nem hozza azt a szintet de ez nem a vga hibálya az biztos hogy nagyobb ram szebb kép az élsimitásnál. a dx 11 miatt aggodttam kicsit mert sajma ez a vga nem tudja de az is lehet hogy nem is lessz rá szükség1- 2 éven belül -
zolisx4
őstag
jó estét
megvetteük a vgat és nemsokára jön az 5000 ezres lehet hogy hiba volt a 4850 est lecserélni
-
zolisx4
őstag
nekem is felmegy talán 75 fps re is de függetlenül hogy 60 Hz en megy a monitor csak 30 fps től az emberi szem nem vesz észre szaggatást hibát nem mindegy mennyi fps el megy
-
zolisx4
őstag
figyeltétek a vga tetején lévő ledeket működés közben nem kéne világitani valamelyiknek? mondjuk zölden ? inditásnál 3 piros villog nekem mindenkinek ilyen????
-
zolisx4
őstag
nekem van egy ismerősem egy asus 450 es táppal 4 magos intel, van vagy 5 ventilátora és 4850 x2 és hibátlanul megy a gépe
-
zolisx4
őstag
ezt jól leirtam
-
zolisx4
őstag
Hali
mindenkinek csak 3 piros valami villog indulásnál?a vga tetején? ugy látom 4 van rajta ami villoghatna de mikor megy akkor nem világit semmi -
zolisx4
őstag
válasz
PowerBuldog #2458 üzenetére
akkor valószinű a 4850 kifutotta magát még de ez már nem tudja az gáz cserélhetek procit és a furcsa hang amikor terhelem az mindenkinek van?
-
zolisx4
őstag
Én pénteken vettem egy xfx4890 es vgat de szerintem valami baja van mert a 3DMark Vantage tesztben csak 7000 ezer körüi pontot csinál és mikor terhelem a vga élég furcsa cirmogások jönnek a kártyábol kiterhelés mellett 72 foknál nem megy feljebb autómata venti szabályzás nál valakinek ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest