- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarizoo
csendes tag
Hali!
Kipróbáltam egy 10.10-es drivert is, semmi változás. Úgyhogy letiltottam a tv kimenetet, így legalább bedugva maradhat a HDMI kábel.
Azt is észrevettem, hogy a tv-n a gép bekapcsolásától van kép, és csak a driver feltelepítése után megy szarrá a kép a monitoron a win betöltése alatt.
Próba képpen feltettem egy win 7-et is, hagytam hagy frissítgesse magát a win, a drivert és a ccc-t nem tettem fel, és láss csodát w7 alatt prímán működik minden. Így marad. Ennyi. -
sarizoo
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne: Sapphire 4850 kártya a win XP újrahúzása után a következőt csinálja: amíg csak a monitor van rádugva D-SUB-on minden rendben. Ha csatlakoztatom a tv-t HDMI kábelen, akkor is minden rendben, szépen megy klónban mindkettő de csak amíg újra nem indítom a gépet, mert akkor megbolondul. Ha a tv nincs bekapcsolva a win betöltése alatt a monitor kiírja hogy nincs jel és kikapcs, csak akkor kapcsol vissza ha bekapcsolom a tv-t is, és valami fos felbontásban megy, az ikonokat is szerte variálja, alig olvashatóak a betük. Megváltoztatni nem lehet, csak ha kihúzom a HDMI kábelt. Próbáltam a gyári cd-n adott driverrel, a letölthető 11.4-essel, ugyanaz az eredmény. És ami a meglepő számomra, hogy az újratelepítésig minden szépen működött. Ugyanazt a wint tettem fel, mint azelőtt, semmit nem variáltam CCC-ben, stb. Megöl az ideg! Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- EAFC 25
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest