- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1749 üzenetére
köszi szépen. Igaz a HD3650 nincs a listán, na meg a kommentsorozat annyira hosszú hogy egy hétbe is beletelik mire végignyálazom XD. Mindegy, marad ez a kari, azt csókolom. Ha nem műxik szívom a fogam, de ezt kizártnak tartom.
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1747 üzenetére
Igen, rákérdeztem az eladóra, s valóban 64 bites, benézte. Még jó hogy nem ütöttem le. Szívás lett volna.. Így marad a másik ami 7800Ft, és 128 bites. De legalább személyesen át tudom venni, és még kerületi szomszéd is
Azon kívül hogy DDR2-es, van más hátránya, vagy tényleg csak ez a "baja?" Ha felér egy X1650-el, akkor ez az én kártyám, és ahogy olvastam, elég neki a 400W is...
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1745 üzenetére
Mivel neked is ugyanez a kartyad van, kerlek aruld el hogy ez a kari 128bites-e? Ettol fuggetlenul megvehetem kartyat, mert mast nem igazan talaltam ami szimpatikus lenne nekem. Bar teny hogy nem ertek nagyon hozzajuk...
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #1743 üzenetére
Amit lefelejtettem, azért kérem a segítségeteket a választáshoz, mert én már ki vagyok esve a videókártyák mai világából. A játékok amiknek mindenképp futniuk kell nekem: Red Alert 3, Tiberium Wars, Metro 2033 (+ esetleg a megjelenő Metro 2034), Sims 3 (XD) Mass Effect trilógia (X1650 nem vitte)... Ezen játékok szintje kellene nekem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #1742 üzenetére
Én ezt néztem ki magamnak amúgy, de miután volt időm visszaolvasni hogy milyen vélemények vannak a kártyáról (lényegében sokat nem is véleményezték) nekem szimpatikus. Ha kicsivel többet is tud mint az X1650 akkor az már nekem való
Viszont láttam hogy ez a kártya lehet 64 bites is, holott a gazdája azt írja hogy 128 bites. 100%-os a megbízhatósága, merem remélni h igazat ír. -
Aryon87
félisten
válasz
torobumburi #1741 üzenetére
Igazság szerint nem úszm a pénzben, 5 ezer Ft körül keresgélek, de a nagyon max határ a 10ezer Ft... Legfeljebb adjatok valami tippet hogy milyent vegyek, amivel akár mai játékokkal is tudnék játszani. Meg ha lehet akkor linket is kérnék a cuccról (Lehet Nvidia is) . Pedig jónak igérkezik ez a HD3650. Amit kinéztem az egy 128bites szal csak nem lehet rosszabb mint az én X1650-em (DDR2, 128 bit, 512MB). Ha már annál jobb valamivel, nekem már az is jó. (Ideiglenes kártya nekem is, jövőre be van tervezve egy igen jó kis gép vásárlása, Ipon.hu szerint 85 ezerből már van egy Core i5-ös gépem..)
Itt a kártya PN száma, ebből ki tudtok okoskodni valamit?
288-70e52-505sa -
Aryon87
félisten
Sziasztok! Látom sok az információ, csak annyi iromány van hogy mire végigolvasom, a nap lemegy majd felkel... inkább egyszerűsíteném a dolgomat, és megkérlek titeket segítsetek.
Vélemény kellene a HD 3650 DDR2 512MB-os kártyáról. Minden lehetséges infót írjatok le erről, mert jó ideje szemezgetek vele az aukciós oldalakon, és találtam is egy számomra olcsónak számítót. Az előző kártyám tönkrement, egy X1650-es volt szintén 512Mb. (Ez a kártya vígan elbírta a Metro 2033 nevű játékot a magas igénye ellenére is, igaz alapbeállításon vittem, de a közepest is bírta max felbontáson, de azon nem erőltettem)A konfigom:
Gigabyte GA-8IPE1000G
Intel P4 3Ghz HT
2Gb ram
400W M-tech
230Gb SataII és 80Gb IDE vinyók (utóbbi a rendszeré)Azt hiszem ezen információk segítségével tudtok segíteni nekem, amit előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest