- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1749 üzenetére
köszi szépen. Igaz a HD3650 nincs a listán, na meg a kommentsorozat annyira hosszú hogy egy hétbe is beletelik mire végignyálazom XD. Mindegy, marad ez a kari, azt csókolom. Ha nem műxik szívom a fogam, de ezt kizártnak tartom.
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1747 üzenetére
Igen, rákérdeztem az eladóra, s valóban 64 bites, benézte. Még jó hogy nem ütöttem le. Szívás lett volna.. Így marad a másik ami 7800Ft, és 128 bites. De legalább személyesen át tudom venni, és még kerületi szomszéd is
Azon kívül hogy DDR2-es, van más hátránya, vagy tényleg csak ez a "baja?" Ha felér egy X1650-el, akkor ez az én kártyám, és ahogy olvastam, elég neki a 400W is...
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1745 üzenetére
Mivel neked is ugyanez a kartyad van, kerlek aruld el hogy ez a kari 128bites-e? Ettol fuggetlenul megvehetem kartyat, mert mast nem igazan talaltam ami szimpatikus lenne nekem. Bar teny hogy nem ertek nagyon hozzajuk...
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #1743 üzenetére
Amit lefelejtettem, azért kérem a segítségeteket a választáshoz, mert én már ki vagyok esve a videókártyák mai világából. A játékok amiknek mindenképp futniuk kell nekem: Red Alert 3, Tiberium Wars, Metro 2033 (+ esetleg a megjelenő Metro 2034), Sims 3 (XD) Mass Effect trilógia (X1650 nem vitte)... Ezen játékok szintje kellene nekem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #1742 üzenetére
Én ezt néztem ki magamnak amúgy, de miután volt időm visszaolvasni hogy milyen vélemények vannak a kártyáról (lényegében sokat nem is véleményezték) nekem szimpatikus. Ha kicsivel többet is tud mint az X1650 akkor az már nekem való
Viszont láttam hogy ez a kártya lehet 64 bites is, holott a gazdája azt írja hogy 128 bites. 100%-os a megbízhatósága, merem remélni h igazat ír. -
Aryon87
félisten
válasz
torobumburi #1741 üzenetére
Igazság szerint nem úszm a pénzben, 5 ezer Ft körül keresgélek, de a nagyon max határ a 10ezer Ft... Legfeljebb adjatok valami tippet hogy milyent vegyek, amivel akár mai játékokkal is tudnék játszani. Meg ha lehet akkor linket is kérnék a cuccról (Lehet Nvidia is) . Pedig jónak igérkezik ez a HD3650. Amit kinéztem az egy 128bites szal csak nem lehet rosszabb mint az én X1650-em (DDR2, 128 bit, 512MB). Ha már annál jobb valamivel, nekem már az is jó. (Ideiglenes kártya nekem is, jövőre be van tervezve egy igen jó kis gép vásárlása, Ipon.hu szerint 85 ezerből már van egy Core i5-ös gépem..)
Itt a kártya PN száma, ebből ki tudtok okoskodni valamit?
288-70e52-505sa -
Aryon87
félisten
Sziasztok! Látom sok az információ, csak annyi iromány van hogy mire végigolvasom, a nap lemegy majd felkel... inkább egyszerűsíteném a dolgomat, és megkérlek titeket segítsetek.
Vélemény kellene a HD 3650 DDR2 512MB-os kártyáról. Minden lehetséges infót írjatok le erről, mert jó ideje szemezgetek vele az aukciós oldalakon, és találtam is egy számomra olcsónak számítót. Az előző kártyám tönkrement, egy X1650-es volt szintén 512Mb. (Ez a kártya vígan elbírta a Metro 2033 nevű játékot a magas igénye ellenére is, igaz alapbeállításon vittem, de a közepest is bírta max felbontáson, de azon nem erőltettem)A konfigom:
Gigabyte GA-8IPE1000G
Intel P4 3Ghz HT
2Gb ram
400W M-tech
230Gb SataII és 80Gb IDE vinyók (utóbbi a rendszeré)Azt hiszem ezen információk segítségével tudtok segíteni nekem, amit előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest