- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
assasinuser
csendes tag
válasz
wikings2 #1661 üzenetére
Itt már esetleg lapcsere
ebbe a lapba már csak 1 nagyobb procivan amiben meg kisebb a cahs . De most nem aktuális ez a dolog . :/ CD-t azt ki tudom szedni ha túl sokat visz el .Bár láttam én itt 300w os táppal is ilyen kártyát de az p3 cucc mellet volt és azért az csak csak kevesebbet eszik
amit kihagytam az előzőben, hogy milyen drivert rakjak fel ? Saphire oldaláról töltsek le vagy inkább ATI ról?
-
assasinuser
csendes tag
Hali!
Olvasgattam a topic ot de nem láttam hogy szóba került volna . Vettünk egy Saphire HD 3650 512 MB -ot NEM a Lite-ot az a kérdés ,hogy 350 w os Take me táppal elmenne-e ?A konfigom : Intel Pentium 3.00 Ghz
2GB ram
2 vinyó (1 samsung 120gb PATA, 1 Maxtor 80 gb SATA(ezen van az oprendszer))
CD Noname de jól bírja 6 éves kb
DVD LG (Dupla rétegűt ír, olvas)
Asrock P4i65G alaplap régi de jól szuperál
És még annyit szeretnék , hogy ki melyik oprendszert ajánlja eddig pny geforce fx 5900 XT vel volt 32 bites Win 7 Ultimate . Szóval azt szeretném tudni, hogy mit ajánlotok Win 7, xp.
Majdnem elfelejtettem . Leszenek kompatibilitási problémák ? és ha igen hogy oldhatom meg? Nem akarok majd késöbb szenvedni csak rögtön helyrekupálni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest