- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
assasinuser #1659 üzenetére
Szia!
Hát eddig nem nagyon tudok elmondani se pozitív se negatív dolgokat a kártyáról. Ahhoz képest amennyi idős, szuper jó, de én ha játékra szeretnéd használni a gépet (gondolom ezt abból hogy a gefet váltod le erre) akkor egy alaplap/proci cserénél kezdeném.
Nekem is ilyen kártyám van és egy kicsit nagyobb konfigban egy 400 as Chieftech lazán pörgeti fagyás és random újraindulás nélkül -
wikings2
őstag
válasz
regener #1658 üzenetére
Win7 em van fent 32 bites.
A játékban 3 opció van grafikai téren a low-High on kívül.
Belehet állítani ,hogy Software, OpenGl, vagy DirectX módban fusson e a játék.
Ahogy írtad az OpenGL t nem szereti, ha beállítja akkor 2-3fps maximum, ezért DirectX en futtatom.
Most került a kezembe egy régi Geforce 2 mx 64 vram és láss csodát 25fps en fut a játék.
Ebből azt szűrtem le, hogy valószínüleg valami Radeonos lófasz hibája van, de egy játék miatt nem szeretnék karit cserélni, szóval biztos hoz valami catalyst beálítással rátudom venni a karit hogy müködjön úgy ahogy szeretném.
Valakinek valami ötlet?
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
A helyzet hogy egy Runescape nevű Online mmorpg-t ami Java alapú 5fps el futtat a gépem, a Skyrim et és Battlefield 3 at 40fps el lazán viszi ezzel a vkártyával.
Előfordulhat ,hogy a videókártyát valamiért nem használja ki a számítógép egy ilyen ablakban futó nem telepített alkalmazásnál ? :\ Néztem Catalyst ben a Teljesítmény fül alatt, hogy mikor játszok max 10% ig ugrik fel.Ezen lehetne valahogy változtatni?Gondolok itt valami bios beállításra vagy tököm tudja. 11-11 Catalyst van fent. Eléggé idegesítő, hogy a régi p3 as gépem is produkált annál a játéknál 30fps-t High grafikán ez meg Low grafikán max 5fps-t.
Köszi előre is.,
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest