Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Csak a VGA-t akarom illetve gondoltam hogy bígvóterre rakom...a procim meg elmegy léggel símán és nem is hallom....
Azért gondoltam vízre a vga-ra mert 1 az hogy talán halkabb lesz, mert a gyári hűtő baromi dúrva hangot ad
második indok hogy legalább a háton kívül adja le a hő nagy mennyiségét úgy hogy nem kell telepakolnom batár ventikkel a házat...de ha rossz az eszmefuttatásom nyugodtan cáfolj meg...kreatív és ésszerű ötleteket mindíg szívesen elfogadok.ezt a vizes blokkot gondoltam : [link]
Persze ha rámegy a pro-ra.....mert ez elvileg az XT-re van tervezve és nem tudom a kettő között mi külömbség lehet...mármint felépítésben... mert ha elvileg a két kari egyforma, formailag akkor ezt símán rá lehet dobni a pro-ra is....gondolom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
második indok hogy legalább a háton kívül adja le a hő nagy mennyiségét úgy hogy nem kell telepakolnom batár ventikkel a házat...de ha rossz az eszmefuttatásom nyugodtan cáfolj meg...kreatív és ésszerű ötleteket mindíg szívesen elfogadok.