- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
3dmark06 bűvös 13008pont
-
Bagira01
veterán
Fent van az ati tool meg a rivatuner. A riva 48fokot mér míg az at 51-t. Melyik a pontosabb?
-
Bagira01
veterán
Na megúszta minden a kis próbálkozásom. És a 400w-s greenpower sem fingott ki
. Kéne egy q6600
-
Bagira01
veterán
Én már megsüketültem a kártyától(hd2900pro)
. 3dmark06 alatt 100%-n ment a venti a biztonság kedvéért, 820/2100Mhz-n de nem hiszem hogy még 1x bevállalom
-
Bagira01
veterán
Nincs valami használható att a hd2900pro-hoz
-
Bagira01
veterán
Azért kíváncsi leszek, hogy jó vétel volt-e a hd2900pro(ha végre rendesen megy) így 8800GT előtt. Annyi kétségtelen hogy 55k az nagyon jó ár volt érte(elvileg "vadi új")
-
Bagira01
veterán
válasz
Gaboman #6389 üzenetére
Nekem előtte x1950xt-m volt. Igaz ez máshogy hangos. Az olyan mély reszelősen hangos volt ez meg az a porszívós maxonn még a porszívó sípolása is megvan
Mod: Nem megy maxon 31%-n megy, még nem tudtam játszani. Így 47 fok körül van a gpu. Csak rivatunerbe megénztem milyen hangos maxon -
Bagira01
veterán
Holnap megint jövök de remélem akkor már nem a problémákkal
. Tiszta deja vu(csak az 9600-nál van/volt)
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6359 üzenetére
Catalyst ezt dobja ki
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6353 üzenetére
Na az szép lenne. Új kártya rögtön sz@r
-
Bagira01
veterán
Lehet hogy újra kéne telepíteni az xp-t? Vagy a kártyának lehet valami gondja
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Na. Gondok merültek fel
. X1950xt után betettem a hd2900pro-t. Minden ati cucc uninstall. Aztán 7.10 catalyst fel. ATT fel Riva tuner fel. De mindegyik hibát ír. Everest sem veszi a hőfokat meg semmi
-
Bagira01
veterán
válasz
Motion_Blur #6334 üzenetére
Csak, hogy működik-e
-
Bagira01
veterán
Hogy érdemes a tápot rákötni a kátyára. Egy 6pin+molex átalakító vagy inkább 2 molex?
-
Bagira01
veterán
Megjött!!!! Köszönet H.O.D.-nak aki 55k-ért megvált tőle
(zsír új) . Persze még nem bizti, hogy működik is, de lehet ma nem is derül ki mert nincs időm
-
Bagira01
veterán
Na eljött a nap
Ma eldől, hogy lesz-e kártya és ha megvan akkor az hogy tuningolva mit megy és hogy nem falja-e fel a tápomat
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #6266 üzenetére
Hát Alvin_ti4200-é nem volt valami tuningos(legalábbis úgy olvastam). Holnap mindenre fény derül
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #6264 üzenetére
De ha valami full antituning darab lesz
, vagy mégsem jön össze.
-
Bagira01
veterán
Na úgy néz ki holnap meglesz a hd2900pro-m remélem nem követek el baklövést az új kártyák megjelenése előtt
-
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89 #6215 üzenetére
Nem az a kérdés. Hanem az, hogy most megéri hd2900pro-t venni az új kártyák megjelenése előtt
Lehet hogy a hd2950pro gyorsabb lesz, jobb áron
Vagy ha most megveszem 58k-ért akkor ha jobb az rv670 akkor nem bukok-e sokat vele
. Valaki gyorsan vmit mert döntenem kell
-
Bagira01
veterán
Szisztok lehet, hogy beruházok egy 512-es hd2900pro-ra. Szerintetek megéri most ilyet venni , a 8800GT meg a hd2950pro előtt? Azt tom, hogy jó kártya csak hogy ár/teljesítménybe hogy jövök ki jobban
-
Bagira01
veterán
válasz
Gaboman #5980 üzenetére
Ez van ha eladod buksz, ergo nem kell eladni és még legalább 2 évig van egy jó kártyád(így nem busz pénzbe, mert a gépedbe van). Csak azt nem tudom ha nem felel meg a mostani alaplapod meg procid akkor miért vettél bele ilyen kártyát
Gondolom csodára te sem számítottál
-
Bagira01
veterán
Ez az. Csak hát így könnyebb mondani, hogy annyit ér, mikor nem a sajátját adja el az ember. Mikor tudod hogy megvetted x pénzért és te kérnél érte valamivel kevesebbet de az akkor már nem reális ár(én is sokszor voltam/vagyok így). Ezért nem szoktam vga-t rögtön megjelenés után venni(eddig még nem buktam egyiken sem)
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #5570 üzenetére
Nekem is volt hasonló gond az x1950xt-nél, a catalyst alapból bekapcsolta maxra az összes látványjavítót és elég silány pontot produkált. Sztem nézd meg hátha nálad is ez a gond.
-
Bagira01
veterán
Most akkor rossz döntés a hd2900pro
-
Bagira01
veterán
Lenne egy olyan kérdésem hogy a hd2900xt is sípol terhelés alatt(vrm) mint az x1950xt széria
És mennyire melegszik?
-
Bagira01
veterán
Most akkor kimondható hogy a hd2900pro jobb vételel a 320Mb-os 8800GTS-nél vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest