- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Abból a 2xAA és 16xAF-ből levennél akkor lenne tökéletes!
1440x900 felbontásnál már nem igazán kell az AA-t használni,vedd le meglátod milyen jól fog menni,és én még a 16XAF-et 8-ra levenném!
Persze a procid is kicsikét visszafogja olyan 3200Mhz-en lenne jó alá.
VGA meg nyugottan 800/2000-és olyan sebességbeli külömbséged lenne hogy kihullana a hajad. -
Gaboman
nagyúr
Bocs én olvastam rosszúl amit írtál,úgy olvastam mintha a 3870 verné a 8800GT-t,de már látom hogy mit írtál,mégegyszer bocsi!
Amugy én nem lepödtem meg ezen,mivel a 3870 a 2900XT- teljesítményét tudja és ugye a 8800GT jobb mint a 2900XT így számítottam rá hogy az sem fogja behozni.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8008 üzenetére
Egy valamiben biztos lehetsz hogy a gyárinál jobban fog és halkabb is lesz!
Bár igaz nekem a gyári sem meleg,terhelve 65 fokos! -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8006 üzenetére
Látom már megtaláltad a 3870/3850-es topickban!
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
#96302336 #7971 üzenetére
Azonos driverbeállítások voltak pont azért mert hogy azt állították hogy csalnak az NV-nél,és most ők azért csinálták azt a tesztet hogy megnézzék igaz e.
A végén írja hogy van köztük külömbség,de ezt látni is lehetrendesen a képeken ahol megjelöltem,azt viszont ők sem tudják hogy ez mennyire befolyásolja a kártya teljesítményét az a szinű külömbség ami ott látható,én véleményem szerint azért biztos hogy az árnyékok hiánya,a tengerpart kidolgozotsága,a sziklák nagysága közti külömbség,biztos hogy a 8800GT-nek is nagyobb számolásokat kellett volna végeznie,ezért az meg ugye az FPS vesztére megy! -
Gaboman
nagyúr
Ahogy elnézzük a képeket és ha az hiteles is,úgy azt mondom neked a képminőség terén biztos hogy jól választottál!
Az első két képen az ablakosnál,nincs olyan nagy külömbség csak annyi hogy az ATi-nál élesebbek a színek,nem annyira elmosódott mint az NV-nél,ott fakóbb az egész! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #7945 üzenetére
Ez igaz a driverek nem jók hozzá Vista alá,ezen is kellene javítani ez tény.
Van hibája a 2900 az szériának és a 38xx nek is lesz ebben biztos vagyok,de alapjában véve egy ütős kártya!
UT3 alatt azért ezt be is bizonyította hogy a nextgen gamekkel is elbír,Crysis is jól megy vele.
Pedig ha az jól fut akkor nincs okunk a panaszra szerintem. -
Gaboman
nagyúr
Mert így is van sokan leszólják pedig nem kéne,nem a GT ellenfele.
A GT-ről meg ennyit mondanék,nézd meg a képeket!
3870 vs 8800GT
A megjelenítést nézd főleg a Crysisnál mennyivel nagyobb köveket jelenít meg a 3870 mint a GT,ez is visszafoghatja a teljesítményét,szebb de lassabb! -
Gaboman
nagyúr
Persze hogy nem nagy szám azt a 30%-ot rászámolni fejben,ezt én is tudom,de a legtöbb embert nem úgy ismerem hogy erre szakítana időt.
De tényleg hadjuk is a témát mert ma vagy esetleg pénteken mát itt kellene lennie a 7.11-nek.
És akkor nem kell feltételeznem nekem sem semmit hanem kiderül az igazság. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #7893 üzenetére
Szeretnél látni egy összehasonlító táblázatot,hogyha igaz lenne a 30%-os gyorsulás mit kellene tudnia,a 2900XT-nek.
Egy hivatalos és megbízható teszoldal eredményeit vettem alapul és ehez adtam a +30%-ot,Vista 64bites rendszeren volt a tesz,tudjuk hogy a 2900-ott gyengébb.
Ha valakit érdekel akkor megcsinálom,és bekinkelem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7895 üzenetére
Igen Very High AA/AF off és meseszép 1024x768-és jól megy!
Nézd meg a Crysis topickban ott vannak az eredmények róla,meg a képeim is! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7891 üzenetére
Igen,de miért is kérded ezt?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
greatchaos #7883 üzenetére
Szerintem meg egy nagyon jó kártya,nekem is ASUS vagy és megy rajta minden mese szépen.
Mert miért is,hiszen a 38xx-as széria sem meröben másabb,hidd el ha ez nem fog igazán gyorsulni az sem. -
Gaboman
nagyúr
Várjatok mát mit kell ezen még annyit rágcsálódni,semmit nem láttunk még a teljes driverből.
Az hogy egy béta teszt ezt mutatta,egy ki tudja milyen ismeretlen oldalon még semmit nem jelent,hidd el kijön a 38xx-as széria vele együtt az új driver és majd akkor tudjuk meg mire is képes a 2900 alatt.Nalátod lehet hogy még azért csak béta,a tejlesben meg a többiben is lehet hogy még jobb lesz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7813 üzenetére
Reméljük hogy igaz és tényleg azért késik pár napot,jó lenne hozzá már egy jól megcsinált driver.
+30-50% fuhhh de jó lenne. -
Gaboman
nagyúr
Hopssz,valamiért 3xnyomta be a hozzászólásomat.
Ezer bocsánat mindenkitöl nem direkt volt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7799 üzenetére
Csináltam egy,két Crysis képet a topickjában,hát elég szép very high beállításnál.
1024x768-ben tökéletesen játszható. -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7797 üzenetére
De nem mindenki tudja,mit te.
És mások lehet hogy javasólnák,de a te kedvedért többet nem írom jó! -
Gaboman
nagyúr
Nekem minden High-on volt a játékban,Shadows level custom,de ezt nem is engedi változtatni AA/AF off és 1280x1024.
És neked így jól megy ha a procid 3700-on van a VGA meg 740/1650-en?
Mennyi FPS kapsz így?
Csak azért mert akkor én is feljebb tornászom a procimat,hogy jó legyen.
VGA-t nem akarom húzni megmondom őszintén. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Amugy nem elfogultság van bennem az 1800-al kapcsolatban.
Én elcseréltem annak idején egy 7900GT-re mert hogy az jobb kártya nála,de nem váltotta be a hozzá füzödő reményeket teljesítményben.
Tuningban sem volt jobb mint az XT alapórajelen.
Pedig 580/1800-on járattam a GT-t.
És nem én voltam az egyetlen aki vissza akarta cserélni az 1800-ra a GT-ről mert nem hozta annak a teljesítményét.
Ez nem elfogultság hanem tapasztalat,ennyit akartam mondani róla ezt a témát itt le is zártam.
Létszíves ti se folytassátok -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7722 üzenetére
Ugye,ugye nem minden ám a látványvilág,nem azt fog igazán a géphez kötni.
De az a gépigény ide vagy oda akkor is túlzás szerintem,annyival azért nem szebb hogy 2xakkora gépigénye legyen. -
Gaboman
nagyúr
A grafika nem lényeges szerintem annyira mint a játékmenet és a hangulat,és e demo alapján,nekem a COD4 100x jobban bejött mint a Crysis.
És akkor is túlzott a gépigénye.
Szép annyi bizonyos,de nekem az mellékes a többihez képest,a Dark Messiah is messze van grafikailag tőle,de lefogadom hogy nem adja vissza a Crysis azt a hangulatot nekem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Antimatrix #7710 üzenetére
Az nem rossz érte,de most láttam 42-ért 8800GTS 320-ast.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7698 üzenetére
Én addig semmiképp nem amíg kint nem lesz a következő széria.
Vagy az új csúcskártyák! -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #7696 üzenetére
Remélem hogy kiadják tényleg az új drivert és a 2900XT szárnyra kap tőle,vegyék csak a 8800GT-t.
Ha igazak a hírek akkor lehet hogy megbánják a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest