- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Szerintetek Thermalright HR-09U-t[link] rá lehet rakni HD2900 VMR-jeire??? Tudom hogy ez alaplapta való...de ki tudja...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
jano_77 #11172 üzenetére
Kingmax....általánosságba azt lehet mondani hogy sima alap gépbe jó...pl ha nem akarod húzni és nem számítanak az időzítések, nem vagy tuning és játékőrült...jobb mint bármi noname cucc....szerintem. Nem rosszak csak nem tuningra és sebesség őrülteknek találták ki. egyszerű, olcsó....bár lehet van aki mást mond...
Én a helyedbe A-Data, SuperTalent vagy Geil Ultra körül választanék...ezek mind 13 000 körül vannak és szerintem neked ez bőven elég lesz....Ősember néven fut itt prohardveren egy srác...nála tudsz venni jó memóriákat
-
HolyFire
aktív tag
válasz
AMD_ok #11153 üzenetére
nekem XP-m van és azért kellett telefonálgatnom mert az a sorozatszámomal már elértem az maximális aktiválások számát....
ezt írta ki...nahh mondom akkor telefon....ott 20 perc szarakodás az automatával...utána kedves hölgyel elbeszélgetés...és kiderült hogy ezen túl már csak így telefonon tudom aktiválni mert túl régóta van meg az xp és túl sokszor telepítettem fel...mióta megvettem már ez a harmadik konfigom meg közbe kissebb nagyobb fejlesztések...szal megéri original op rendszert venni ( kelő iróniával mondva)
-
HolyFire
aktív tag
Szerintetek miért van az hogy felrakom a frissen feltelepített és 30 perc telefonálás után nagy nehezen aktivált XP-re feltolom a 3dmark2006-ot és nem megy....fogja magát és megáll és csak feladatkezelőből lehet bezárni mert nem válszol.... pedíg meg akarom nézni hogy mit visz a 2900pro ha tiszta a gép....pfff
-
HolyFire
aktív tag
tudtok valami fasza kis szivattyút? nem kell nagy teljesítményű... a lényeg hogy kicsi legyen, tartály nélküli és megbízható legyen.....
-
HolyFire
aktív tag
Tudna valaki mondani valamit amit rá lehet tenni a VRM-re? Valami hűtőborda ami erre készült vagy stb... a gyári piros lappal nem vagyok kibékülve .....
-
HolyFire
aktív tag
Jaja....
format c: lesz mert alig akar elindulni ez a fostalicska....betöltés közben leáll azt 2-3 restart után idul csak be
hogy száradjol el.....
-
-
HolyFire
aktív tag
nahh mégsem vártam az újratelepítésig....megcsináltam a bios mod-ot.....el nem rontottam semmi mert működik....csak kicsit többet vártam végeredményben 3dmark2006-ba....
810/2180-on 10800 pont
kicsit keveslem....
-
HolyFire
aktív tag
válasz
banderasz77 #11031 üzenetére
az szép....mármint a 900Mhz....1,2 volt-al mennyit mehet? 800-850 között?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
banderasz77 #10998 üzenetére
és? vélemény? nekem bevált.....vagy neked más tapasztalataid vannak?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
banderasz77 #10992 üzenetére
tody56 árulja itt ph-n....9900Ft.....és jól teszi a dolgát....volt itthon egy elfekvő bigwater-en azt arra lett rákötve. Csak a videokarit hűti a rendszer és eddíg nagyon jól muzsikál
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10938 üzenetére
Köszi
Remélem sikerül valami tökös eredményt elérni majd vele
Majd jelzem itt a forumba az eredményeket...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10936 üzenetére
Köszi
Nékem tuningra kéne valami jó cumó....nahh majd ha rendbe raktam a gépet jobban bele ásom magam a témába...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10933 üzenetére
Én majd megpróbálom....ha rendbehoztam a gépem
Millen biost javallasz?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10930 üzenetére
Igen a burkolat nincs rajta és tényleg szar így a gyári venti...de még csak tegnap raktam fel a cumót és még finomítgapom....
3D-be 1,10-et 2D-be meg 1,00 voltot kap.....az enyém
Bios mod-ot meg majd ha legyalultam a gépet mert egyenlőre romokban hever a winfos -
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10927 üzenetére
1,20 volthoz már másik bios kell nem? Lehet fel kéne tolni rá... mennyi plussz teljesítményt kapnák így?
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10927 üzenetére
1,10 volt-ot kap 3D-be.... a vízhűtésve még van tartalék mert nagyon alapon megy a venti rajta hogy minél halkabb legyen.....venti meg egyenlőre a gyári van rajat de rakok rá valami faszábbat ...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10925 üzenetére
45 a gpu, mem 40 körül, vrm 55-60....3d-ben.... gpu 780-on megy, memória egyenlőre 2100-on
-
HolyFire
aktív tag
válasz
msgt.fubar #10923 üzenetére
Nekem most a gpu-n vizes blokk van....a memórián meg a feszszabin meg rajthagytam azt a piros lemezt mega gyári ventit egyenlőre....ez így egész jól hűti....de ha a sünis dolog jobb lehet akkor azt dobok majd rájuk...
-
HolyFire
aktív tag
Helló mindenki
2900 pron ha nem a gyári hűtés van fent akkor mivelo érdemes hűteni a memóriákat és a feszszabályzókat?
-
HolyFire
aktív tag
még a dx10 is necces....nemhogy a 10.1...
szerintem nem ollan hú de sok ember nyomatja a gémet dx10-en...sokan megmaradtunk a winfos XP-nép...ugyebár arra meg nem lesz dx10
ha jól tudom...Olvastam valahol hol lehet már jövőre le is lesz cserélve a Vista és jön helyette valami Windows 7 néven futó rettenet...kíváncsi leszek
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Armando_19 #10520 üzenetére
télleg a bluefish-el mi lett? Létezik még???
-
HolyFire
aktív tag
A HD2900Pro milyen órajeleket bír el??? én 740/2100-ig húztam. Megy feljebb is ha kell???
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Armando_19 #10373 üzenetére
Csak a VGA-t akarom illetve gondoltam hogy bígvóterre rakom...a procim meg elmegy léggel símán és nem is hallom....
Azért gondoltam vízre a vga-ra mert 1 az hogy talán halkabb lesz, mert a gyári hűtő baromi dúrva hangot admásodik indok hogy legalább a háton kívül adja le a hő nagy mennyiségét úgy hogy nem kell telepakolnom batár ventikkel a házat...de ha rossz az eszmefuttatásom nyugodtan cáfolj meg...kreatív és ésszerű ötleteket mindíg szívesen elfogadok.
ezt a vizes blokkot gondoltam : [link]
Persze ha rámegy a pro-ra.....mert ez elvileg az XT-re van tervezve és nem tudom a kettő között mi külömbség lehet...mármint felépítésben... mert ha elvileg a két kari egyforma, formailag akkor ezt símán rá lehet dobni a pro-ra is....gondolom.... -
HolyFire
aktív tag
hát nem tudom....igazából azért gondoltam a vízre mert ha már itt a bigvóter...akkor csak rá kéne vágni a videokarira...azért nem mind1 hogy mekkora a hangja...
láttam thermaltake blokkot 2900-re ami hűti a memóriát is.....vagy az szart se ér? Mármint a thermaltake cuccos...
Jobb ötleteket is elfogadok...persze nem űrköltségvetéssel
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Gino20 #10364 üzenetére
Értem....Mondjuk én nem csinálok ügyet 1000 pontból
szal nekem bőven jó amit elértem vele....az a lényeg hogy játékokban nagyon szépen dolgozik és kész
Csak a hűtése ne lenne ilyen szarrr.... Gondolkodom rajta hogy vizet kéne rátenni... Van valakinek ilyen terű tapasztalata hogy mit érdemes? Van elfekvőbe itthon egy Bigwater rendszerem és azt gondoltam hogy veszek hozzá egy vga blokkot és csak a hd2900-et hűtöm vele... Jó megoldás lehet ez???
-
HolyFire
aktív tag
amúgy egy hd2900pro-nak mennyit kéne csinálni a 3dmark2006-ba??? nekem 8900-at hozott össze és picit keveslem...
-
HolyFire
aktív tag
sziasztok!
Ma raktam be egy sapphire hd2900pro-t a gépembe...és kíváncsi lettem volna egy 3dmark2006-ra....de valamiért nem megy sem a 2003, sem a 2006...a régi videokarimmal ment... Mit kéne tennem hogy működjön???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest