- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
VaniliásRönk #1714 üzenetére
Ahhóóó fasza....köszi szépen..valóban jó lett.
Régóta nem volt Ati-m és hát újra kell tanulnom
Még egy kérdés : nem hiszem hogy bármi gondja lenne a kártyának szerintem ez is vmi kis kapu lehet mint a hang is volt.
Némely weblapokat ha megnyitok...kis fekete résszé alakít át olyan részeket ami normál kinézetben kell lennie...de ha rámegyek egérrel vagy elgörgetem és vissza akkor rendszerint eltűnik vagy visszakapja a rendes színét.
Ez csak is kizárólag itt netes oldalak esetében fordul elő....játékban sincs vele semmi gond...meg alap dolgoknál sem.
Netnél is csak 30 oldalból kb 5nél.De olyan furi és gondoltam rákérdezek hátha hasonló jelenséggel találkoztál már.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy hd2600 pro karim...most vettem...és van egy Gigabyte alaplapom amin HD audió van ugyebár...de most a kari is HD-s és az is rakott fel magának HD audió vezérlőt.
És most ott tartok, hoigy sztem ez a 2 kiütötte egymást mert nincs hang a gépen.
Megvan a tálcán az ikonja az alaplapi HD audiónak minden megy is úgym,ond, mert nem ír hibát vagy valami de akkor sincs hang.
Megpróbáltam újra felrakni az alaplapról az audióvezérlőt de akkor sem változott semmi.Tudna valaki ebben segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest