- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jockey85
csendes tag
válasz
Matamata #13367 üzenetére
Már minden beállítást megnéztem, de arra gyanakszom, azért nem megy át DDC jel, mert a DVI-VGA átalakítómmal van baj.
(Ugyanis kíváncsiságból kipróbáltam a régi kártyámmal is, amin van DVI és VGA csati is, és amikor a DVI-re raktam, ott sem volt hajlandó felismerni a natív felbontását a monitornak, de VGA-n igen, úgyhogy szerzek egy másik csatlakozót, és próba).
(Ja még valami a DVI-VGA átalakítón nincs kivezetve az összes tüske)
Azért köszi
-
Jockey85
csendes tag
Egy kis pontosítás: Catalyst Control Center-ben.
Monitor1 propeties:
Monitor attributes:Display Data Channel: Not supported
Display name: Not supported
Maximum reported resolution: Not supported
Maximum reported refresh rate: Not supported(Lehet buta kérdés, de a fenti információk azért eshetnek ki, mert VGA csatis a monitorom, és DVI-VGA átalakítót használok??)
-
Jockey85
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben kaptam egy MSI ATI Radeon HD 2600 pro AGP-s kártyát. Olyan probléma lépett fel, hogy a monitorom(ASUS VW192s) natív felbontását(1440X900) nem hajlandó felismerni. A CCC -ben azt írja a Display fülnél, hogy nincs semmilyen adat a monitortól( sem név, gyártó, vagy típus). A monitornak sima VGA csatlakozója van, átalakítót használok.
A kártya jóformán mindenféle felbontást enged, kivéve a szélesvásznúakat (16:10). Esetleg nincsen erre valamilyen hotfix? (ja és a TFT-hez semmiféle driver nincs, még a honlapon sem)
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest