- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
VOV, koszi emberek, utanna asok akkor. alapvetoen nem csinaltam bios buhert meg, csak az alapbeallitasokat szoktam piszkalni.
de ha nem allitgat az ember ossze vissza mindent, sztem nagy baj nem tortenhet.
lehet majd meg kerdezek, ha nem gond -
celf
őstag
Udv emberek, keresgeltem de nem talaltam konkret megoldast illetve otletet a venti megoldasra a topikban (kicsit sok volt a kereso altal kidobott hsz mennyiseg).
Szoval hatha esetleg tud valaki gyors segitseget.A tortenet a megszokott: HD2600XT meglett véve, teljesen halk, csudajo, aztan most mar ott tart a dolog, hogy a masik szobabol is hallom ahogy a zorges, hangosodik-halkul. Egyenlo, kb 2 masodperces idokulonbsegekkel felhangosodik, ergo gyorsul a venti fordualtszama, aztan lelassul.
NO FOKIN WAY.segitsetek plz, ha van ra megoldas, sajna nem all rendelkezesemre atnnyalazni a topikot, es szerencses sem vagyok, hogy pont oda lapozzak ahol a megodlas van
koszi a helpetui: esetleg ha kilazultak a huto csvarjai amiota megvettem? talan ha meghuznam kicsit oket abbamaradna a hangzavar
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- VR topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest