- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fagy53
nagyúr
Az X2-öt legalább 2.4GHz-re tedd, így kihajtja biztosan a kártyát. A nagyobb felbontás a procit is jobban igénybeveszi.
Gyuri27: ennél a játéknál érdekes módon a 433MB-os mem. használat sem lassít, de nem is látszik a grafikán.
A textúrázást Extra-ra téve kb ennyit használ.
-
tzsolesz
nagyúr
A bazdmeget általánosan mondtam, és gondolom senki nem úgy értette mint azonalli cselekvésre buzdító szót, gondolom én. Asszem annyira nem volt az csúnya.
Nem szoktam soha trágár kifejezéseket használni, nem szemetel a topic-ot, mindíg az adott témában szólalok csak meg, tehát soha nem off-olok, és nem fogok a jövőben sem.De: Elnézést kérek tőled is 7600Gt, ha véletlenül ettől a kifejezéstől ennyire megrendültél volna, és tőled is Gyuri27, na meg mindekitől.
Egyszerűen lehidaltam, és nem találtam más szót az eszköztáramban.
Megszólni már tud mindenki, de válaszolni azt nem. Volt ám ott egy kérdés is.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
game.amd.com
a legujjabat szvsz.
Persze nekem jó volt a sappi drivere is. -
nekem volt 3GHz-es P4-em + 2600XT-m. nem javaslom - pl. Oblivion és Heroes 5 teljesen játszhatatlan volt, Bioshock és Crysis határeset (40-50%-ot javultak a C2D-vel), FEAR-ezni mondjuk lehet azzal is.
CPT. Pirk: mi bajod a Celeronnal?
amúgy viccen kívül, ez az E1200-as teljesen normálisnak tűnik, más kérdés, hogy alig olcsóbb, mint az E2140...
-
összeesni nem fog. kompromisszumokat kell majd vele erősen kötni, de ésszerűbb határok között. persze ez meg felhasználó függő - én pl. az advanced lighting effektekről nem vagyok hajlandó lemondani (kivéve Bloom/HDR), mert egy játék atmoszféráját nagyban meghatározzák, és nekem az a fontos (ld. F.E.A.R. 7300GT-n: AA-n kívül minden fullon, és 800x600
)
nem vicces, hogy két topicban levelezünk ugyanarról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest