- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tzsolesz
nagyúr
Xp-én nekem is megcsinálta egy párszor a 8.3-as. A 8.4-eset Vistán használtam eddig csak, de azzal nem jelentkezett ez a probléma. Próbálj meg fölrakni egy korábbi verziót, vagy egyáltalán ne rakd fel, hátha az megoldja ezt a problémát, Ati Tray Tools legújabb verziói már úgy is támogatják a karit, és szerintem az még sokkal jobb is mint a CCC. Egy próbát megér.
UI: Nekem játszanom sem kellett, akkor is beokádott a CCC.
-
de jót derültem most, pont tegnap jutottam el a havas pályáig, és attól téptem a hajam
csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz
-
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen
pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak kíváncsiságból, te hogy tudtál vezetni sötétben MW-ben? Akkori karim GF2MX400 volt, és az nem rajzolta ki a lámpák fényét, ergo full sötétben mentem...
(mondjuk a játék nem ért túl sokat, hamar törlésre került, miután a levegőben belerepültem egy szélesség nélküli élével felémnéző kerítésbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest