Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tzsolesz
nagyúr
Xp-én nekem is megcsinálta egy párszor a 8.3-as. A 8.4-eset Vistán használtam eddig csak, de azzal nem jelentkezett ez a probléma. Próbálj meg fölrakni egy korábbi verziót, vagy egyáltalán ne rakd fel, hátha az megoldja ezt a problémát, Ati Tray Tools legújabb verziói már úgy is támogatják a karit, és szerintem az még sokkal jobb is mint a CCC. Egy próbát megér.
UI: Nekem játszanom sem kellett, akkor is beokádott a CCC.

-
de jót derültem most, pont tegnap jutottam el a havas pályáig, és attól téptem a hajam
csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz 
-
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen

pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak kíváncsiságból, te hogy tudtál vezetni sötétben MW-ben? Akkori karim GF2MX400 volt, és az nem rajzolta ki a lámpák fényét, ergo full sötétben mentem...
(mondjuk a játék nem ért túl sokat, hamar törlésre került, miután a levegőben belerepültem egy szélesség nélküli élével felémnéző kerítésbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz