Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
VaniliásRönk #9433 üzenetére
és mi a helyzet mkv fronton?
ott már elkelhet a 2 magos proci, legalábbi 1080i-nél -
Ste
addikt
válasz
tzsolesz #9399 üzenetére
szerencsére másnál nem csinál ilyet (csak játék)
korábbi Catalystokkal szörnyű teljesítmény produkált, így előre menekülök inkább, mint hátra
első körben én is a driver javára írnám, de nem vagyok ebben annyira biztos
lehet kipróbálok egy omega vagy egyéb third party drivertmondjuk a CCC gyorsbeállítási előnyeit annyira úgysem használom
-
Ste
addikt
válasz
CPT.Pirk #9384 üzenetére
nálam notinál csinálta, így ismerős a hiba, de nem közvetlen terhelés mellett
fagy53: azzal nincs baja, 12 órás 9es prioritású Orthos és nem játék jellegű cpu nyúzás alatt is stabil
csak Gpu teszt alatt sincs baja a rendszernek
egyedül játéknál jött elő (sem stratégia, sem gears of War, sem egyéb játék nem fektette ki, csak a Rainbow, ill tegnap az "izé")
ezért vagyok értetlen, hogy mi lehet a hibajah, amgy teljes rendszer tuning mentes (minden alap órajeleken)
-
Ste
addikt
Uraim, egy fontos kérdés:
mitől lehet az alábbi hibajelenség:
egészen a tegnapi napig csak játék közben vettem észre, abból is csak kettőnél (tegnap már másolgatás, letöltés és egyidejű fokozott gépnyúzás - sok usb, vinyó nyúzás - alatt is előjött)
a monitor lemegy stand by mode-ba, a gép valszeg lefagy (hang felakad néha) és se kép, se hang. csak a reset segít.
a rendszer stabil (proci alulfeszelve, de tuti stabil) driverekből az Ati drivert cseréltem rendszeresen (a többiből a legfrissebb van fent)
gondoltam arra, hogy mivel az északi híd a passzív vga hűtője és a böszme xp-120 hűtője alatt van, hátha az a ludas (erősebb ventivel hűtve a procit és az északi hidat is előjött). gondoltam a passzív vga-ra is, ami sohasem melegedett még 60 fok fölé, így a túlmelegedés problémája sem állhat fenn. vinyó nem melegszik túl, sem hibá szektor, sem semmi egyéb. proci túlelegedés szintén kizárva
minden alkatrész rendesen berakva, kontakt szintén kizárva
gondoltam a tápra, de nem lekapcsol, levág, hanem lefagy, így azt is kihúztam.most vagy lap, vagy vga hiba lehetne, de mivel eddig csak 2 játéknál futottam bele (rainbow 6 vegas 1-2), ezt is kizárnám (mint írtam csak játék alatt jött elő, leszámítva a tegnapit)
lehet egy win reinstall lesz a dologból, mert nem zárható ki sajnos az ő ludassága sem 100%-an, de nem hiszem hogy ez lenne a fő problémaforrás
konfigom az adataimnálmindenkinek köszönöm az építő jellegű segítséget
-
Ste
addikt
válasz
CPT.Pirk #9035 üzenetére
az új stargate Ark of valaminél régi Ffdshow-nál egyik mag fullon, a másik kávészünetben, videó ment, hang akadt (haali föntvan)
03-20as Ffdshow-val magonként kb 75-80%, minden rendben (a filmet azóta töröltem)sima 720as Hd-val nekem elfogadható a 20%
CPT.Pirk: keressünk valami populáris filmet: star wars esetleg?
-
Ste
addikt
válasz
CPT.Pirk #9031 üzenetére
szerinted nálam mi terheli annyira akkor a procit? vagyi melyik kodeket cseréljem (cccp csak magában, ill. volt mellette coreavc pro és lazymans is, de egyikkel sem volt jobb a helyzet)
fura, hogy a 1080p tényleg terheli, de akkor milyen kodek javallott?
új ffdshow önmagában nem vált be, még mediaplayer classiccal sem
bár személy szerint a bsplayert részesítem előnyben -
Ste
addikt
nekem nem szaggat, csak kb 80% a terheltsége
az ffdshow-ból van már újabb verzió, ami mind2 magot használja, vagy coreavc pro (inkább ffdshow szvsz)
nálam a kodek a ludas, nem a proci, szerintem nálad isAggregátor: milyen kodekeket használsz?
nálam 20-25% (a procierőtől és sebességtől eltekintve érdekes különbség) -
Ste
addikt
aloha mindenkinek
egy gyors kérdés: gears of war hogyan megy a ddr3-al szerelt Xt tulajoknak?
valszeg kipróbálnám mivel sok jót hallottam róla, de az össze viszonyítási alapom, hogy egy barátom 8600gt-jén hibátlanul fut (se felbontásról, se egyébről nincs még tudomásom)köszönöm
jah, az újabb driverek (február-márciusi) már orvosolták a korábbi problémámat (játék közben vga elszáll, monitor stand-by, gép megy, bár valszeg az is kiakad)
-
Ste
addikt
én annó az egyet feéraktam s a silvernél letöröltem mert képtelen voltam havon menni, meg a kocsiválasztást is elcsesztem (maradtam az első szériásnál s az esélytelen volt)
a 2-t rögtön megvettem s többször kipörgettük, sőt lanban vadállat
utána amikor notim volt, csak az 1 ment rajta rendesen, s végre azt is kipörgettem.
sokat fejlődött a 2, de mindkettő korszakalkotóa crashday-ben csalódtam nagyot akkoriban, a flatout masszívan überelte
-
Ste
addikt
kormány lenne jó bizony, de se helyem, se időm annyira komolyan gép előtt tolni (ráadásul finnyás is vagyok kormány terén)
így marad a rumblepad (vibrás gamepad) célnak megfelelmilyen drivered van fent? nekem csak akkor van powerplay, ha elemről megy, vagy nincs bekapcsolva
powerplay nélkül (stock órajeleken) 46fok, full terheléssel 62fok szokott lenni (hőszenzor van a gpu bordára kötve az -8-10 fokot mutat idle, -10-15-öt load állapotban, de a magban - ahol a driver szenzora van - melegebb van)ha egyszer megjön a lefogató keretem az xp-120-hoz akkor lesz ott hűvösebb is
-
Ste
addikt
válasz
Matamata #7575 üzenetére
nálam a sapphire ultimate gyönyörűen és hűsen üzemel (pedig itt is csak 2 hőcső megy a
kártya hátoldalára)
tud fűteni, de kis szellőzés az ő esetében is csodákra képesgrunge: szerintem nem fogom kipróbálni
minimált játszok, csak néha kap el egy kis autózási láz
asszem maradok olyankor a retro gaméknál. mostani nagy kedvencem a Gtr-ek után a Gt Legends (közvetlenül a valós gokartozás után)
-
-
Ste
addikt
a réges-régi Nfs Mw kinek milyen beállításokkal megy 2600xt-n?
érdekes módon élsimítás mellett meghal szegényke (1280, minden max, élssimítás első lépcsőjén már 20-27fps max, vga alapon)
ami még érdekesebb, hogy Nfs U2-vel dettó ez a helyzetkonklúzió: vagy nálam van szőr a palacsintában, vagy valamilért a 8.1-8.2-es catalyst sem ezekhez a játékokhoz való és meghal szűrővel
másoknak hogyan muzsikálnak eme játékkövületek?
köszönöm a válaszokat
-
Ste
addikt
sziasztok
olvastam, hogy a passzív sapphire-ok eléggé melegszenek. a kérdésem pusztán az, hogy melyiket érdemes venni: sapphire aktív hűtéseset, vagy a passzívat. eleget olvastam, hogy az Anus hűtője ilyen-olyan stb, de ez a két kártya jön most nekem számításba.
érdemes a simát megvenni, s ha hangos akkor lecserélni egy vf-900-ra (a sima passzív giga kártya illetve az Ac S2 nem fér be a házba) vagy rögtön kezdeni az ultimattel.
az ultimate fullos, black boxos, ellenben 22k
míg a sima az csak lite és 16-17kköszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest