Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
pontosan, ezért nem lehetett itthon kapni, mert visszahívták őket, de az csak a kereskedőkön múlt, hogy vissza is küldik-e... az enyém Hong-Kong-ból való és ott is mondták, hogy nem értik, miért nem küldték vissza európából... de a sapphire-ról nem hallottam ilyet, hogy visszahívta volna a kártyáit, mert szarok... na erről ennyit
szóval etikus üzleti viselkedés esetén nem találkozhattunk volna problémás leadtekkel. Nem hiába gyártanak cuccokat a Nasa-nak is.
-
{Zodiac}
senior tag
valszeg mákod van, vagy a konfig beli különbség is bejátszhat, vagy bármi, de könyörgöm, miért kellene nekem többet foglalkoznom ilyen kérdésekkel? Ha a normális úton nem műxik, hajítom ki a p...ba, nincs erre időm. A bánatnak nem olvastam előbb a legelső hozzászólást, akkor messze elkerültem volna ezt a félresikerült torzszülöttet.
Lehet, hogy normális működésre lehet bírni, de a pénzemért nem problémák megismerését és megoldását szeretném elsajítítani, hanem egy alkatrészt akarok, ami működik NORMÁLISAN. Na ez mondjuk nem az.

-
{Zodiac}
senior tag
fejlődés, végigcsináltam mindent az 1. hsz szerint... 3dm03-ban -3000 pont az omega driverrel , de colin5 már nem megy le feketébe, csak simán kifagy
megy vissza boltba ez a hulladék...

-
{Zodiac}
senior tag
-
{Zodiac}
senior tag
t.tomi:
Végigolvastam az első hozzászólást, de a Colin5 még így is fagyizik... ugyanebben a gépben egy 9200-es ATi-val nem fagy...
-
{Zodiac}
senior tag
Help me!
Nővérem gépét rakom össze: AMD 3500+, DFI LP UT nf3 s939, 1GB Kingmax 2.5-4-4-7 és Sapphire HD 2600 Pro/AGP.
Azon túltettem magam, hogy a 3Dmark-ok nem futottak le rajta, míg szét nem buheráltam pár file-t, de hogy Colin 2005-ben elmegy a kép feketébe és a gép lefagy... zsír új xp, zsír új driverek.
Mi ez az egész???
Mindenkinél jól fut az AGP-s verziója enneka kártyának és csak nálam nem stimmel valami? Nem ismerem az ATI kártyákat, szóval SEGÍTSÉG!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindenkinél jól fut az AGP-s verziója enneka kártyának és csak nálam nem stimmel valami? Nem ismerem az ATI kártyákat, szóval SEGÍTSÉG!!!