Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyi84
csendes tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Hali
Olvastam az írásod és nekem dettó ugyanilyen gépem van a vinyókat kivéve de az nem számít. Nekem is fagyás gondjaim vannak. Elég változó a dolog mert van hogy játszok 1- 2 percet és megfagy de van hogy bírja fél órát. Sajnos még én sem tudtam rá találni megoldást.
-
válasz
AgentSmiths
üzenetére
A 2600Pro jobb a 7600GT-nél, a DDR2 ellenére is.
-
vargalex
félisten
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Hi!
Én egy hónapja vettem AGP-s XT-t 12.000-ért. Szóval szerintem a Pro egy kicsit alatta. Pláne, ha esetleg csak GDDR2-es.
-
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Nem tudom pontosan, de valamivel többet mint a pci-e, mert agp-ben nem nagyon van konkurenciája, csak a 3850, de az drágább. 12-13k-t megér, de lehet hogy többet is. Árgépen ezt találtam.
-
Killer man
tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Ati tray tool-al jól lehet húzni, bár az enyém PCI-os.
-
Balipapa
csendes tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Szeva nekem eleinte nem is müködött a Sapphire 2600 XT 512 ddr3 AGp kártyám még a Gyári driverrel sem. Miután ujra telepitettem a win xp-t és a legujabb alaplapi drivert müködött. Igaz csak a gyári driverrel . A 3Dmark 2001 nekem is gond nélkül lefutott de a 2003 már nem. Probálkoztam több frissitéssel (kb 15-20 Driverrel )de egy sem ment(kék halál vagy 16 szin). Hozzáteszem az uj driverek Pci-e hez vannak igazitva. Ami neked esetleg müködne az a Sapphire oldalán van driverek között ott talász AGp-s drivert talán igy müködni fog.
Valaki tud egy jo progit amivel huzhatom a kártyát annak nagyon örülnék

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Igen, erre. Sajnos semmi jót nem jelent, valószínűleg hibás a kártya. Egy lehetőséged van még, fejből nem tudom h. merre, de ki lehet kapcsolni az AGP beállításainál a fastwrites support-ot, ezt kapcsold ki, valamint ha ez sem segít, akkor vedd le AGP 4X-re az agp sebességét. Ha ezek után sem szűnik meg a probléma, akkor hibás a kártya, ez esetben reméljük van még rá garancia.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Az a videóillesztő része, egészen pontosan mit írnak a bejegyzések?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Meglepő, 3Dm lefut, más meg nem, ez nagyon furcsa. Kezdésnek menj be a vezérlőpultba, írd be, a futtatáshoz, hogy dxdiag
Csináld végig az ott lévő teszteket.Aztán nézd meg az eseménynaplót, hogy (ha vannak) milyen hiba bejegyzések születtek a fagyások időpontjai körül. (vezérlőpult/felügyeleti eszközök/eseménynapló)
Valamint egy fontos dolog, nézd át az alaplapi, valamint a kártyán lévő elektrolit kondenzátorok épségét! Azok halála okozhat ilyet.
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
.. drivert is frissítetted..
.. nem tudom, kifogytam az ötletekből

-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Egyáltalán próbáltad más videokarival? Mert nem biztos, hogy az a ludas..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Na de várjál, minden játék fagy, de a 3Dmark még mindig lefut hiba nélkül?
Kártyához telepített Catalyst a legfrissebb, és a hivatalos ATI(AMD) weboldalról származik, vagy a kártyához adottat használod?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Ha 3Dmark meg lefut, akkor nem túlmelegedés. Minden játék fagy, vagy csak egy?
Ha csak 1, akkor újratelepítés, esetleg win újratelepítés lehet a megoldás.
Amúgy minek akarod elcserélni másik nV karira a 2600-at? Abban az árfekvésben akármit kapsz nV téren, csak buksz rajta.
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths
üzenetére
Tartós terhelés mellett valami melegszik. Vagy videokari, vagy a proci. Az, hogy a 3dmark lefut rajta nem feltétlenül jelenti azt, hogy tartósabban terhelve is bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő