Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13757 üzenetére
.. drivert is frissítetted..
.. nem tudom, kifogytam az ötletekből
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13753 üzenetére
Egyáltalán próbáltad más videokarival? Mert nem biztos, hogy az a ludas..
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Tartós terhelés mellett valami melegszik. Vagy videokari, vagy a proci. Az, hogy a 3dmark lefut rajta nem feltétlenül jelenti azt, hogy tartósabban terhelve is bírja.
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Van egy [MSI Rx2600pro-t2d512z/d2 Agp] videokarim. Többféle AGP-s drivert próbáltam hozzá felrakni / fabrikálni, és volt, ami szépen fel is ment, de újraindítás után 16 színben jelenik meg minden, 640X480-ban. Semmit nem sikerült vele alkotnom, mindig vissza kellett raknom a gyári CD-n lévő drivert, ami lassan 1000 éves.. Esetleg van valakinek ilyen kártyája? És ha van, meg tudná mondani, hogy milyen (új) driver jó hozzá? Az első HSZ-ben láttam egy linket, most azt szedem, de nem akarok nekiállni felrakni, mert nem kis szívás állandóan visszatelepítgetni a gyárit. Végülis semmi gondom a jelenlegi driverrel, csak már egy őskövület.
Előre is köszi a segítséget.
-
tucsike86
tag
válasz
FRENK1988 #13729 üzenetére
Egyértelműen túlmelegszik a procid (vagy a videókari), és emiatt fagy a géped. Tegyél fel valami PC health-es cuccot, és állítsd be a riasztási értékeket a procira. Ha arra nem nyivákol, akkor a kártya melegszik túl (bár szerintem a processzor lesz inkább, mert nekem amikor utoljára a kártyám melegedett túl, midnenféle érdekes színeket produkált és szétesett a kép a fagyás mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest