Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Megcsináltam a belső filtereknél az ffdshow-osokból kivettem a a pipát. Mást nem tudom hogy lehetne letiltani. Az EVR-t amit linkeltél felraktam. De úgy tűnik a system default CoreAVC-t használja...
Egyébként én a The KMPlayert szoktam használni filmlejátszásra. Amúgy f*sz kivan az atival. Reklámozzák itt orrba szájba a az uvd-t avivo-t de dekóder-t nem adnak hozzá. Mi értelme van egy funkciónak ha nem lehet használni?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
dede, dvi csatin megy ki az agp kariknál is, ha van benne hdmi audio. a driverben alapból benne is kell lennie és telepítés közben feltornássza magát az is, és berakja default hangeszköznek. nem lehet hogy vistád van? avagy a 64bitességben rejlik talán a hiba, ahogy nézem a cuccaid, nézz hozzá netről legújabb 64-es drivert. ha ez sem segít, akkor rejtély. gugliban nem találtam ilyen jellegű problémát, csak olyat, hogy nem szól, de hogy ne látszódjon az eszköz a gépen, olyat nem.
btw most néztem ati oldalán, csak pcie-hez van 64bites driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA GEFORCE RTX 3080 FOUNDERS EDITION
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest