- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyi84
csendes tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Hali
Olvastam az írásod és nekem dettó ugyanilyen gépem van a vinyókat kivéve de az nem számít. Nekem is fagyás gondjaim vannak. Elég változó a dolog mert van hogy játszok 1- 2 percet és megfagy de van hogy bírja fél órát. Sajnos még én sem tudtam rá találni megoldást.
-
Hegyi84
csendes tag
Szevasztok.
Lenne egy kis gondom remélem valaki tud segítteni. Vettem egy Powercolor HD 2600 pro AGP csatlakozós kártyát. Újratelepítettem a Windows -t a legújabb XP SP3-t. Leszedtem a 8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281 es drivert és telepítettem azt is. Minden ok elindulnak a játékok de pár perc után megfagy a rendszer még a monitor is kikapcsol. 44° os a mag hőmérséklet alapból. A gépház oldala le van véve. Gondoltam hátha nem szellőzik rendesen és ez okozza a hibát. Ti tudtok valami ötletet mondani mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest