Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyi84
csendes tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Hali
Olvastam az írásod és nekem dettó ugyanilyen gépem van a vinyókat kivéve de az nem számít. Nekem is fagyás gondjaim vannak. Elég változó a dolog mert van hogy játszok 1- 2 percet és megfagy de van hogy bírja fél órát. Sajnos még én sem tudtam rá találni megoldást.
-
Hegyi84
csendes tag
Szevasztok.
Lenne egy kis gondom remélem valaki tud segítteni. Vettem egy Powercolor HD 2600 pro AGP csatlakozós kártyát. Újratelepítettem a Windows -t a legújabb XP SP3-t. Leszedtem a 8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281 es drivert és telepítettem azt is. Minden ok elindulnak a játékok de pár perc után megfagy a rendszer még a monitor is kikapcsol. 44° os a mag hőmérséklet alapból. A gépház oldala le van véve. Gondoltam hátha nem szellőzik rendesen és ez okozza a hibát. Ti tudtok valami ötletet mondani mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest