- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Az AMD oldalán már kinn vannak a linkek a 9.1-es Catalyst AGP Hotfix-hez. Igaz, még File not found az eredmény, de előbb-utóbb csak javítják a hivatkozásokat.
-
vargalex
félisten
PowerDVD nincs fenn? Ha igen, a codec-ét tiltsd le! Illetve minden külső codec-et, hogy az MPCHC a beépített sajátját használja! Ennek ellenére lehet olyan film, ahol nem megy a hardveres gyorsítás (persze képnek azért kellene lennie), ilyenkor pl. nem megfelő kódolású MKV-ról van szó. (Pl. 1080p, de num_ref_frames>=5) Az ilyet pl. biztosan nem fogja hardveresen dekódolni.
Egyébként az ATI, illetve az összes GPU gyártó azt mondja, hogy megfelelő kódolású film és megfelelő (hardveres gyorsítást támogató) lejátszó esetén megy a hardveres dekódolás. -
vargalex
félisten
Hi!
A CoreAVC-t is tiltsd le! Vedd fel külső szűrőként, majd Tiltás! Hidd el, az ATI driver támogatja a hardveres gyorsítást (a driveren kívül nem kell külön dekóder, mindent felrak, ami szükséges)! NVidia-val sem működne másképpen! Ezeket be kell állítani!
Egyébként tényleg user error! Minek raksz fel CoreAVC-t (ami ugye software-s dekóder), ha te a hardvereset szeretnéd használni? Honnan tudná a lejátszó, hogy te mit akarsz? Szóval először olvasni, aztán hőbörögni (ha van okod rá)! -
vargalex
félisten
Hi!
Ajánlom a Media Player Classic - Home Cinema lejátszót. Vista alatt kimenet EVR Custom, az ffdshow, stb. H264 codec-et letiltani, és a beépített H264(DXVA)-t használni. Control Centerben Pulldown detection-t engedélyezni. Ajánlom a HD film, azaz mkv lejátszása topicot.
-
vargalex
félisten
válasz
tucsike86 #13786 üzenetére
Attól valóban nem, de ha elolvasod a hozzászólásomat, nekem is hasonló alapjárati hőmérséklete van a kártyának, így szinte kizártnak tartom, hogy túlmelegedne. (Az ATI chip-ek max. hőmérséklete egy X800 esetén 120°C volt. Gondolom itt sem sokkal kevesebb.) Az is elképzelhető, hogy az AGP-s kariknál a Rialto chip rásegít a melegedésre, mert mintha a PCIE kártyák hűvösebbek lennének.
-
vargalex
félisten
válasz
pempellini #13783 üzenetére
Hi!
A mercury-ról nem sok jót hallottam. Ha itt megnézed, egyenesen a veszélyes tápok kategóriába sorolják. Nálam konkrétan egy 360W-os High Power teljesít szolgálatot. Szóval, én kipróbálnám egy másik táppal.
-
vargalex
félisten
válasz
pempellini #13780 üzenetére
Hi!
Nekem egy AGP-s Sapphire 2600XT 256MB karim van. Alapon nekem is 48-50 °C környékén van, de terhelve nem megy 62-65°C fölé (igaz a lakásban is 26-27°C körüli a hőmérséklet). A tápom 360W, ami kiszolgálja a konfigomat. Újraindulás, VPU recover soha nincs. Igaz, az sem mindegy, hogy milyen táp.
-
vargalex
félisten
válasz
AgentSmiths #13773 üzenetére
Hi!
Én egy hónapja vettem AGP-s XT-t 12.000-ért. Szóval szerintem a Pro egy kicsit alatta. Pláne, ha esetleg csak GDDR2-es.
-
vargalex
félisten
válasz
cene_89 #13726 üzenetére
Illetve még valamit találtam, igaz nem 2600XT-ről (itt):
There are really only two missing features on the 3850 AGP, compared to its 3850 PCIe brethren. One is, of course, a lack of Crossfire connector; since Crossfire is quite dependent on the PCI Express bus, this isn’t really a surprise. The second missing feature is also related to the lack of PCI Express: the AGP Radeon 3850 card does not support sound transmission through its HDMI adapter, as this feature also requires the PCI Express bus to function.
Szóval, lehet, hogy ehhez tényleg PCI Express kellene az átviteli sebesség miatt, így az AGP-s kártyák nem is támogatják.
De valaki megcáfolhatna. -
vargalex
félisten
válasz
cene_89 #13726 üzenetére
Hi!
Az AGP-s kártyák HDMI Audio-out-al kapcsolatosan csak ezt találtam:
There is no HDMI (audio) over DVI support on the sapphire HD 2x00 AGP cards http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/matrix-vga-1.xls as per the specs from sapphire.
HIS is offering HDMI audio and video over DVI on their HD 2600XT cards. http://www.hisdigital.com/html/product_ov....51&view=yes
hope this helps.Mondjuk számomra az XLS-ből semmi ilyen nem derül ki, de lehet, hogy csak nem veszem észre.
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki #13716 üzenetére
Egyébként nem csak pcie-hez van 64 bites driver. Itt láthatod.
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki #13716 üzenetére
Hi!
32 bites XP-m van. Úgyhogy nincs ötletem, mondjuk HDMI TV-m sem, úgyhogy annyira nem lényeges, csak fura. De ugyan ezt írta AGP-s karival cene_89 is itt. Azért írtam, hogy ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest