Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Episode 2 és Portal még nem elérhető, Team Fortress 2 és Day of Defeat már lent van.
2D-ben 45-53°C (mikor milyen kedve van), játék után 55-nél többet még nem láttam, közben nem mértem, de abból ítélve hogy nem hallottam a karit gondolom nem volt melege, 6x°C lehetett.
Tuning nem nagyon megy egyelőre, AMD GPU Clock Tool 750MHz-es memóriánál megölte a drivert (kékhalál), magot még nem húztam, várok egy normális Tray Tools verzióra. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valami hozzá jár, az miért kerülne pénzbe? Egyébként a Black Box kupont mellékelik, de csak a FULL verzióhoz, a retailhoz nem. Retail esetén asszem csak sima steammel letölthető játékok vannak, mint minden amd vidkari tulajnak. Jelenleg tudtommal nincs árbeli eltérés a két kari között. (legalábbis számotevő)
Olassza: Megnézném ezeket a HD-ket, mert nekem még nem sikerült a gépet leterhelő HD-kat találnom, eddig akármit néztem, elvitte a gép. A régebbi barcim is, szal kivi vok rá, mert valszeg nem valódi HD videókat tudtam eddig nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest