Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Episode 2 és Portal még nem elérhető, Team Fortress 2 és Day of Defeat már lent van.
2D-ben 45-53°C (mikor milyen kedve van), játék után 55-nél többet még nem láttam, közben nem mértem, de abból ítélve hogy nem hallottam a karit gondolom nem volt melege, 6x°C lehetett.
Tuning nem nagyon megy egyelőre, AMD GPU Clock Tool 750MHz-es memóriánál megölte a drivert (kékhalál), magot még nem húztam, várok egy normális Tray Tools verzióra. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valami hozzá jár, az miért kerülne pénzbe? Egyébként a Black Box kupont mellékelik, de csak a FULL verzióhoz, a retailhoz nem. Retail esetén asszem csak sima steammel letölthető játékok vannak, mint minden amd vidkari tulajnak. Jelenleg tudtommal nincs árbeli eltérés a két kari között. (legalábbis számotevő)
Olassza: Megnézném ezeket a HD-ket, mert nekem még nem sikerült a gépet leterhelő HD-kat találnom, eddig akármit néztem, elvitte a gép. A régebbi barcim is, szal kivi vok rá, mert valszeg nem valódi HD videókat tudtam eddig nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest