- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
hát nem tudom de én a pro-mat ha 830 ra húzom akkor sem megy 55 foknál följebb (asus)
Kapcsold be a gpu recovert és ha hibát érez akkor kilövi a karit, mielőtt megsülne.
Mondjuk azt hittem, hogy az atitool tényleg kifűti a karit sec-perc alatt, de való igaz néhány játéknál még mehet feljebb a hőmérséklet 5 C° is."Temperature of Temp. chip" sztem a kártya környezeti hőmérséklete lehet, memória ilyesmi de olyan ezen nincs, ezért mutat 99C°
érdekes mert előtte egy 9600xt volt és azon mérte
Mivel az enyém AGP-s van rajta rialto chip is ami aztán tényleg forró
minden esetre zalman ragival raktam rá jó nagy bordát és még az is forró,sztem egy 8cm-es ventivel megtámogatom a hátulját a karinak.
Ja és a memókra nem külön-külön süniket raktam, hanem két mem-re egy hosszabb bordát.
Régi procihűtőjéből. Így a 500MHz helyett 657MHz megy. Ami sztem egy ddr2 től egész szép -
barnam_
nagyúr
ATI tool-ból a 0.27 beta 3 a jó, korábbi verziókkal nem működik a tuning.
A Riva azért írja ki, mert főleg Nvidia-ra találták ki, ebből kifolyólag nem mindig ismeri fel a legújabb Ati drivereket. Pipáld be, hogy ne figyelmeztessen többet.
Ha riva-val húzod, akkor everest az alapórajelet mutatja, de valójában emelt az órajelen, ezt egyszerűen 3DMark-al tudod megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest