Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
Vasinger! #7283 üzenetére
mid van? ddr3 vagy 4?
nekem ddr4 és 856/2600-on ment de ha neked nem ez akkor van a catalyban egy automata gpu/memo beállitás ami belővi neked az optimális értekre! biosba max a cpu/ramokkal szorakozz a vidokarinál csak a win-be kell! gyári hűtő bőven elég lesz ha csak nem voddolni is akarsz! állitsd teszt alatt 100%-ra hadd hűccse!
elötted irtam hogy semmi +/- t nem hozzott a konyhára tehát tök mindegy hogy 8.1 vagy 8.2 -
fagy53
nagyúr
válasz
Vasinger! #7244 üzenetére
21s, ez már jó érték rendben van a gép.
Az élsimítás pedig a nagyobb teljesítményű VGA-k kiváltsága, főként persze a mai játékokban.
A 25 FPS feletti sebességet a szem nem érzékeli, a tv és a filmek is ezen a sebességen mennek a mozgás 25 FPS felett folyamatos, akadozásmentes.
Teljesen mindegy, hogy 30 vagy 80 FPS van, a fontos, hogy soha ne menjen 25 alá. -
fagy53
nagyúr
válasz
Vasinger! #7237 üzenetére
SuperPi eredmények, ez alapvetően CPU teljesítmény teszt. Minnél rövidebb idő alatt végez a számításokkal annál jobb a proci. Nagyban függ a belső órajel nagyságától és kisebb mértékben a RAM-beállításától az eredmény.
Ha 40s az eredmény akkor az a 2600XT-nél enyhe proci limit. Azért írtam az én eredményeimet, hogy összehasonlítsd a tieddel, mert nagyon hasonló a konfigunk, és egetverő a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Revolut
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest