Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Tudom, tudom, de mondom a 2600XT felülmúlta a várakozásaimat.
A 9600GT az általam eddig látott tesztekben agyonütötte a HD3870-et is az esetek 90%-ban.
Nem tudom a 4000-es széria mit fog hozni, de ezen az 5 sőtt a 6000-es széria sem fog változtatni semmit (persze nem vagyok én jósnő
). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.A 2600XT jó vásár volt akkor is ha 24K volt, mivel mindennel tudok játszani, amivel csak akarok, egy kis komprumisszummal.
Amúgy a véleményem miatt meg lehet kövezni, de sajnos ez látszik.
Régen jobban szerettem az NV-át. Az első gépemben Mx440 64Mb-os volt. Az volt a csúcs számomra. Azután megvettem az FX5200-at, majd a 5700 -at. Na akkor nekem volt a környéken a legjobb videókarim. A radeon 9550-el kezdtem az ATI, és azóta szívügyem lett ez a drága, annyira megszerettem hogy még azóta is megvan az egyik gépemben. 100%-os túlhajtással használom már 2 éve.
Nem szeretnék elfordulni ettől a jólbevált ATT-től sem, meg a TV-n nyújtotta lehetőségektől sem. Szerintem jobb vele videót nézni is (ATI vs. GF), szebbek a színei is számomra, élesebb a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Disney+
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.